برسی کامل مضرات مصرف میوه ی زردالو و فواید زردالو

دسته بندی: جدیدترین مقالات
2020.08.12

از خواص میوه ی زردالو تا مضرات زردآلو :

مضرات زردآلو خیلی کمتر از خواص این میوه خوشمزه است. آنچه نیاز است شما همیشه در نظر داشته باشید برنامه و تعادل در مصرف این میوه خوشمزه تابستانی می باشد تا دچار مشکلات گوارشی نشوید. با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی در خصوص خواص و مضرات زردآلو در اختیار شما قرار دهی

زردآلو از میوه های محبوب و مقوی فصل تابستان می باشد. این میوه خوشمزه طبع سرد و تر دارد و در کشور های آسیایی رشد می کند. زادگاه اصلی این میوه را ارمنستان،مصر و ایران می دانند ایران از کشور های تولید کننده این میوه خوشمزه در جهان می باشد.

زردآلو گونه‌ ها و نژاد های مختلفی دارد . در بعضی از گونه‌ها گوشت از هسته به راحتی جدا می شود اما در برخی دیگر از گونه‌ها گوشت به هسته چسبیده است. مغز هسته بعضی از گونه‌ها شیرین و بعضی دیگر تلخ می‌باشد. از نظر ابعاد هم بعضی گونه‌ها درشتتر و بعضی گونه‌های دیگر ریز می‌باشند.  این تنوع به تناسب منطقه فرق می کند.

زردآلو مصرف خوراکی دارد و در صنایع غذایی نیز مورد استفاده قرار میگیرد و فرآورده های متنوعی از این محصول به دست می آوردند. جالب است بدانید حتی مغز این محصول نیز جنبه درمانی دارد و از آن روغن تهیه می کنند و در طب سنتی مورد استفاده قرار می دهند.

اما آنچه لازم است به عنوان تذکر مد نظر قرار دهید این است که هیچ گاه نباید در مصرف برخی  میوه ها زیاده روی کنید زیرا همان قدر که می توانند موثر باشند می توانند در شما ایجاد مشکل کنند. همیشه لازم است در مصرف میوه و دیگر محصولات غذایی برنامه ریزی داشته باشید و طبق برنامه مصرف کنید تا از بروز مشکلات جلوگیری کنید.

مصرف زردآلو با تمام خواصی که دارد اگر از حد تعادل خارج شود ممکن است باعث ایجاد برخی حساسیت ها و مشکلاتی دیگر شود. بیان این نکات به این معنا نیست که مصرف زردآلو مضراتی دارد و نباید آن را مصرف کرد بلکه توصیه این است ک همیشه در مصرف آن جانب احتیاط و تعادل را رعایت کنید. مثلا افرادی که سابقه سنگ کلیه دارند نباید زیاده روی کنند زیرا این میوه تازه موادی با نام اگزالات دارد که برای این بیماری مناسب نیست.

همچنین جهت مشاهده و خرید نهال زردالو میتوانید روی عبارت نهال زردالو کلیک نمایید .

مضرات میوه ی زردآلو :

همانطور که اشاره شد طبع زردآلو سرد و تر است و افرادی که دارای مزاج سرد می باشند نباید زیاد از این میوه میل نمایند.

زردآلو از میوه هایی می باشد که خیلی دیر هضم می شود به همین منظور برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند یا کودکانی که هنوز جویدن را کامل یاد نگرفته اند مناسب نیست و ممکن است باعث ایجاد مشکل کند.

توجه داشته باشید فرآورده هایی که از زردآلو به دست می آیند را حتما از مکان هایی خریداری کنید که مطمئن باشید به روش بهداشتی تهیه شده اند برای نمونه  قیسی چون با روش صنعتی تولید می شود برای خشک کردن آن از گوگرد استفاده می کنند که مصرف آن ممکن است خطر آفرین باشد.

مصرف هسته تلخ زردآلو برای زنان شیرده و کودکان گزینه مناسبی نمی باشد. همچنین زردآلو  کال برای افرادی که مشکل معده دارند نیز مناسب نیست. توجه داشته باشید از گذشته نیز بزرگتر های ما توصیه می کردند که اگر بعد از مصرف این میوه مغز هسته آن را نیز میل کنید دچار نفخ معده نخواهید شد. خوردن هسته شیرین به هضم آسان زردآلو کمک می کند.

اگر ناشتا و صبح هنگام اقدام به خوردن این میوه کنید دچار دل پیچه خواهید شد. زردآلو نرسیده ترشح اسید معده را بالا میبرد و باعث ترش کردن می شود. متخصصان تغذیه توصیه می کنند هیچگاه این میوه  را بعد از مصرف غذا های سنگین میل نکنید. و بعد از مصرف این میوه هیچ گاه آب سرد ننوشید زیرا باعث ایجاد گاز معده می شود.

همچنین در سایت whfoods مطالب مفیدی در این باره گذاشته شده است .

اما اگر بعد از مصرف این میوه دچار سنگینی در معده خود شدید می توانید مقداری عسل یا دم کرده زیره میل کنید البته عرق نعنا نیز گزینه مناسبی است و درد و سوزش معده را تسکین می دهد.

به افرادی که ناراحتی های کبدی دارند توصیه می شود که از مصرف زردآلو خودداری کنند. برخی افراد که حساسیت های پوستی دارند اگر در مصرف این میوه جانب احتیاط رعایت نکنند باعث ایجاد لک های پوستی در صورت آنها خواهد شد.

توجه داشته باشید در مصرف کمپوت زردآلو نیز نباید زیاده روی کرد،در کل میوه هایی که به صورت کمپوت تهیه می شوند آلرژی زا می باشند و ممکن است در برخی افراد ایجاد سردرد کنند.

لازم به ذکر است که هسته تلخ زردآلو برای مصرف مناسب نمی باشد زیرا باعث مسمومیت در افراد می شود. برخی روش ها برای شیرین کردن آن وجود دارد که می توانید از طریق آن اقدام به شیرین کردن کنید.

افرادی که مبتلا به آسم می باشند باید در مصرف برگه زردآلو که در آن از سولفیت برای تثبیت رنگ نارنجی زردآلو استفاده میکنند دقت داشته باشند زیرا ایجاد حساسیت می کند .

ارسال دیدگاه

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “برسی کامل مضرات مصرف میوه ی زردالو و فواید زردالو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

captcharefreshcaptcha

شماره تماس های آریا نهال

شما می توانید جهت خرید نهال و یا مشاوره با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

نیاز به مشاوره جهت خرید نهال دارید؟

شما می توانید فرم زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.