کمپوت الو

2 دستور پخت کمپوت آلو | نحوه ی صحیح کنسرو کردن

طرز تهیه کمپوت آلو

کمپوت کردن میوه ها یکی از روش های مناسب جهت استفاده طولانی مدت و جلوگیری از خراب شدن میوه   می باشد. اگر شما به هر نوع میوه ای علاقه مند هستید، می توانید کمپوت آن را تهیه نمایید. یکی از این نوع میوه ها آلو می باشد. که می توانید با استفاده از انواع آلو، مانند سیاه آن را تهیه نمایید. در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کمپوت آلو، با استفاده از آلو سیاه آشنا کنیم.

به طور کلی تهیه کمپوت در منزل بسیار مطمئن تر می باشد. زیرا کمپوت های آماده حاوی مواد نگه دارنده    می باشند. همچنین در صورتی که در منزل این کمپوت را تهیه نمایید. می توانید با توجه به سلیقه خودتان، میزان ترشی، ملسی و یا شیرینی کمپوت را تعیین نمایید. از طرفی اگر پس از تهیه کمپوت احساس کردید شیرینی آن دلتان را میزند. قبل از اینکه آن را از روی حرارت بردارید، مقدار بسیار کمی به آن نمک اضافه نمایید. برای تهیه کمپوت آلو دو روش اصولی وجود دارد. اما به طور کلی تهیه کمپوت با استفاده از روش دوم، ماندگاری بالاتری دارد. روش های تهیه کمپوت آلو، عبارتند از:

روش اول تهیه ی کمپوت آلو :

کمپوت آلو یکی از کمپوت های مناسب در فصل تابستان می باشد که می توانید آن را به دو روش تهیه نمایید. در روش اول برای تهیه کمپوت آلو، نیاز به وانیل، شکر و آلو دارید. زمانی که برای آماده سازی کمپوت با استفاده از این روش نیاز دارید، نیم ساعت می باشد. برای تهیه کمپوت آلو با استفاده از این روش باید در ابتدا، آلو ها را به طور کامل بشورید، آنها را درون قابلمه بریزید و روی آن را شکر بپاشید. برای هر یک کیلو گرم آلو سیاه، از 5 قاشق سر پر شکر استفاده نمایید.

سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. هنگامی که مقداری آلو ها پخت، قابلمه را تکان دهید تا آلو ها کاملا آب بیاندازند.  توجه داشته باشید که، قبل از له شدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید. و اجازه دهید کاملا سرد شوند. وقتی کمپوت آلو کاملا خنک شد، وانیل را به آن اضافه نمایید. در نهایت آنها را درون شیشه های کاملا تمیز و خشک بریزید. و درون یخچال نگهداری کنید. به همین راحتی می توانید کمپوت آلوی خانگی تهیه نموده و نوش جان کنید .

مشاهده ی نهال آلو 

روش دوم تهیه ی کمپوت آلو :

روش دوم، درست کردن کمپوت آلو به روش کنسروی می باشد. برای تهیه کمپوت با استفاده از این روش به شیشه های درب دار محکم، آب، شکر و آلوهای سیاه و سفت نیاز دارید. زمانی که برای تهیه کمپوت آلو با استفاده از این روش نیاز دارید، حدودا 30 دقیقه می باشد. در ابتدا آلوها را خوب بشورید. در صورتی که آلوها درشت باشند، می توانید آنها را از وسط به دو قسمت تقسیم نمایید. و سپس آنها را درون شیشه بریزید.

در ادامه مقدری آب و شکر را روی حرارت قرار دهید. آن را هم بزنید، زمانی که شربتی غلیظ درست شود. آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. زمانی که خنک شد، آن را درون شیشه آلو سیاه ها بریزید. و درب شیشه ها را محکم ببندید. در ادامه قابلمه ای آب بریزید و شیشه ها را درون آن قرار دهید. مقدار آب درون قابلمه باید به گونه ای باشد که، حدودا 5 سانتی متر از سر شیشه ها بیرون از آب باشد.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید. و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و شیشه ها را از قابلمه خارج نمایید، تا خنک شوند. در نهایت شیشه ها را درون یخچال بگذارید و میل نمایید.

همچنین در اینجا میتوانید بیشتر بخوانید .

نکات حائز اهمیت در تهیه کمپوت آلو به روش کنسروی

در هنگام تهیه این کمپوت، سعی کنید که درون شیشه ها هیچ گونه هوایی وجود نداشته باشد. در صورتی که درب شیشه ها کاملا محکم بسته شده باشند. می توانید کمپوت ها را در فضای خنک و به مدت طولانی نگه داری نمایید. در صورتی که درب شیشه ها محکم نشده باشند. پس از جوشیدن آلو ها درون شیشه، صداهایی از شیشه خارج می شود.

این به معنای عدم هواگیری درست و محکم نبودن درب شیشه ها می باشد. بنابراین این کمپوت ها کنسرو نشده اند، سعی کنید این کمپوت های آلو را سریع تر میل نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 8 =