هلو

علائم و نشانه های حساسیت به هلو | تابستان 1399

حساسیت به هلو :

مانند بسیاری از آلرژی های دیگر نسبت به میوه ها و سبزیجات تازه ، حساسیت به هلو می تواند به دو شکل متفاوت ایجاد شود. در شمال اروپا ، مبتلایان به آلرژی به گرده به نام توس ، به دلیل شباهت بین پروتئین موجود در توس که باعث حساسیت به هلو می شود ، این نوع گرده می تواند حساسیت به هلو ایجاد کند. به این سندرم توس میوه گفته می شود که علائم آن معمولاً در طی 5-15 دقیقه پس از مصرف هلو خام ظاهر می شود و شامل واکنش های موضعی در دهان و گلو با خارش و التهاب می شود . (به نام سندرم آلرژی خوراکی ، OAS) نیز مشهور است.

این مولکول ، که به عنوان یک آلرژن شناخته می شود ، باعث این نوع حساسیت به هلو است اما  در پخت و پز زنده نمی ماند. بنابراین افرادی که به این آلرژن واکنش نشان می دهند می توانند هلو و آب میوه های پخته شده را مصرف کنند. افراد غالباً نسبت به سایر میوه ها از جمله سیب ، گلابی ، زردآلو ، گیلاس ، خربزه ، موز ، آجیل مانند فندق یا سبزیجات مانند کرفس و هویج واکنش های منفی دارند.

حساسیت به هلو در کشورهای غیر اروپایی

در کشورهای مدیترانه ، افرادی که حساسیت به هلو دارند حساسیت به گرده توس ندارند. علائم این بیماری شدیدتر است از جمله کهیر تعمیم یافته ، درد شکم ، استفراغ و علائم تهدید کننده زندگی که زندگی فرد را مختل می کند. این افراد در هنگام خوردن میوه ها با پوست ، واکنش های مکرر و شدیدتری دارند. آنها همچنین تمایل دارند که نسبت به سایر میوه ها از جمله سیب ، زردآلو ، آلو ، گیلاس ، آجیل (مانند فندق و گردو) و بادام زمینی واکنش های منفی نشان دهند. پروتئین (آلرژن) که باعث ایجاد این نوع حساسیت می شود ، سفت است و حساسیت در غذاهای فرآوری شده مانند پوره ، شهد هلو و آبمیوه زنده می ماند. در نتیجه ، افراد مبتلا به این نوع آلرژی نمی توانند حتی هلو پخته شده را بخورند.

همچنین جهت آشنایی با نهال هلو و اطلاعات بیشتر روی عبارت خرید نهال هلو کلیک کنید .

 هلو

اطلاعات تکمیلی در مورد حساسیت به هلو

هلو میوه ای سنگی است که متعلق به خانواده میوه Rosaceae است. این خانواده بسیاری از میوه های پرمصرف در کشورهای غربی و شرقی است و از خانواده هایی مانند سیب ، گلابی ، توت فرنگی و میوه های زردآلو ، آلو و گیلاس را شامل می شود. این میوه ها غذاهایی هستند که بیشتر در واکنش های آلرژی غذایی در بزرگسالان ایجاد می شود. زنان دو برابر مردان مبتلا حساسیت به هلو می شوند. آلرژی به سیب در مناطقی سرشار از درخت غان حساس ترین آلرژی غذایی در اروپای مرکزی و شمالی است ، در حالی که هلو میوه ای است که بیشتر واکنش های آلرژیک در منطقه مدیترانه در کشورهایی مانند اسپانیا ، ایتالیا و اسرائیل است.

همچنین جهت آشنایی با نهال هلو و اطلاعات دقیق روی عبارت ارقام نهال هلو کلیک کنید .

علائم حساسیت به هلو

اکثر بیمارانی که حساسیت به هلو دارند ، در طی 5-15 دقیقه پس از خوردن میوه یا حتی هنگام جویدن و بلع آن دهان و گلو دچار خارش می شود، قرمزی و تورم لب را مشاهده می کنند. این علائم 15 تا 60 دقیقه بعد عود می کنند که این نوع آلرژی به عنوان “سندرم آلرژی دهان” شناخته شده است. برخی از بیماران بعد از مصرف هلو واکنش های جدی تری دارند ، قبل از آن یا بدون علائم دهان و با درگیری متغیر از پوست ، معده و بینی یا ریه ها / یا آنافیلاکسی را مشاهده می کنند.

 هلو

همچنین ممکن است علائم حساسیت به گردو را تجربه کرده باشید که میتوانید روی عبارت نهال گردو کلیک کنید .

در درگیری حساسیت به هلو پوست بیماران دچار چرخه (کهیر) یا بدون تورم (آنژیوادم) می شوند. در صورت وجود ، تورم بیشتر در صورت ، لب ها و پلک ها تأثیر می گذارد. در معده بیماران ممکن است دچار سوزش یا درد ، گرفتگی ، استفراغ و / یا اسهال شوند. بینی و ریه ها کمتر درگیر می شوند و بیمارانی که دچار خارش بینی ، عطسه و ترشحات آبکی (هایفو یا رینیت) / یا سرفه ، تنگی قفسه سینه ، خس خس سینه و نفس کوتاه (آسم) هستند.

برخی از بیماران آلرژیک هلو ممکن است با درگیر شدن پوست به همراه سایر ارگان ها ، واکنش های عمومی ایجاد کنند. این واکنشهای آلرژیک عمومی به عنوان آنافیلاکسی شناخته می شوند و به محض مشاهده ان باید فرد اورژانسی خود را به پزشک برساند.

همچنین می توانید در اینجا بیشتر بخوانید . ویکی پدیا

خوشبختانه ، تنها اقلیتی از بیماران مبتلا به آنافیلاکسی کاهش فشار خون (افت فشار خون) دارند. این آلرژی شدیدترین و تهدید کننده زندگی است که به عنوان شوک آنافیلاکسی شناخته می شود. سایر واکنشهای تهدیدکننده زندگی مانند حمله شدید آسم یا ورم گلوتیس به طور استثنایی مشاهده شده است.

 

4 پاسخ
  1. Mahi گفته:

    سلام من خودم تازه متوجه شدم این حساسیتو دارم دفعه اول ک هلوخوردم ب دلیل نفس تنگی بیش از حد ک اصن دلیلشم نمیفهمیدم رفتم دکتر و دکتر فکر میکرد من توهم کرونا گرفتم و تست دادم و منفی شد و بعد دو روز حالم خوب شد
    دفعه دوم دوباره دچار نفس تنگی شدید و حس میکردم یچیزی مث غده تو گلومه و فشارم همش بالا و پایین میشد رفتم ی دکتر دگ باز دکتر گف استرس داری و کلی بهم آرام بخش داد ولی من خوب نشدم و مادرم فهمید ک ب هلو حساسیت دارم در صورتی ک ی قاچ کوچولو در هر دوسری بیشتر نخوردم
    دفعه دوم خیلی بدتر بود من هنوز ی هفتس ک نفس تنگی دارم احساس میکنم گلوم ب شدت نابود شده و زخم شده ی هفتس سر گیجه دارم دو روزم هس قفسه سینم درد میکنه خیلی.
    ایشالله ک هیچکس ب این حساسیت دچار نشه خیلی بده نمیتونم توصیفش کنم
    مخصوصا اینکه میری دکتر میگن هیچی نیس لج آدم درمیاد
    مواظب خودتون باشین🌸

    پاسخ
  2. رویا گفته:

    من خودم وقتی میخوام میوه هلو رو بادندون بخورم موهای بدنم وپوستم جوری میشه .حتی کوجه فرنگی .الو بخار روهم نمی تونم گاز بزنم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + دو =