خواص گردو

تاثیر فوق العاده ی گردو در درمان دیابت🌱

تاثیر گردو در درمان بیماری دیابت چیست ؟

دیابت نوع ۱ به دلیل کاهش تولید انسولین در بدن ایجاد می شود اما دیابت نوع ۲ یک بیماری مزمن است که در مبتلایان به آن به علت کاهش توانایی بدن برای استفاده از هورمون انسولین میزان قند خون افزایش می یابد .

چاقی ، نداشتن فعالیت بدنی ، سابقه ابتلا به دیابت بارداری و یا سندروم تخمدان پلی کیستیک و … در بروز بیماری دیابت نوع ۲ موثر هستند .

گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت کندی دارد که به تدریج به قند تبدیل می شود . از سوی دیگر غنی از چربی های مونوی غیراشباع است که برای سلامت بدن مفید هستند .

همچنین جهت خرید نهال گردو می توانید در اینجا کلیک کنید .

این میوه دارای بالاترین حجم مواد مغذی است که از گرسنگی افراد دیابتی می کاهد و باعث پایین آمدن قند خون آن ها می شود . گردو حاوی چربی خوب بدن به نام HLD  است . این چربی برای افراد دیابتی مفید می باشد . گردو ویتامین E و برخی آنتی اکسیدان هایی را وارد بدن می کند . گردو سطح انسولین خون را تنظیم می نماید دلیل این امر هم چربی خوبی است که در آن وجود دارد .

افراد دیابتی باید رژیم متعادلی را در پیش بگیرند آن ها باید وزن خود را کنترل کنند و از موادی که فیبر بالا دارند استفاده کنند مانند میوه و سبزیجات . و تعداد وعده های غذایی را زیاد نموده در عوض حجم آن را در هر نوبت کم کنند .

نهال گردو

تاثیر گردو در ریسک ابتلا به دیابت نوع دو

محققان دانشگاه کالیفرنیا با بررسی بیش از ۳۴ هزار نفر دریافتند مصرف گردو (سرشار از آنتی اکسیدان ) موجب می شود ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ در افراد به نصف کاهش یابد .

رابطه قوی بین مصرف گردو و کاهش ابتلا به دیابت نوع ۲ وجود دارد که باید گردو را در رژیم غذایی گنجاند . گردو برای عملکرد شناختی و سلامت قلب نیز مفید است .

مطالعات قبلی نشان داده مصرف نصف فنجان گردو در روز با افزایش میزان باکتری های پربیوتیک روده از دستگاه گوارش محافظت کرده و ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و مغزی و سرطان را کاهش می دهد .

همچنین جهت مشاهده ی  ارقام نهال گردو می توانید در اینجا کلیک کنید .

مصرف گردو می تواند باعث سیر شدن و کاهش میل به غذاهای ناسالم و به طور بالقوه کاهش وزن گردد .

بعد از صرف غذا کربوهیدرات های موجود در آن در دستگاه گوارش تجزیه و سپس به شکل قند وارد خون می شود . با ورود قند به داخل خون هورمون انسولین از پانکراس ( لوزالمعده ) ترشح می شود . انسولین به ورود قند به داخل سلول ها و تامین انرژی مورد نیاز آن ها کمک می کند .

گردو چربی زیادی دارد اما این چربی ها نه تنها مضر نیست بلکه فوایدی نیز برای بدن دارد .

خوردن گردو بیش از انواع مختلف میوه های مغزدار مانند پسته ، فندق و بادام بر سلامت قلب و عروق و بافت ها و مفاصل اثر گذار است . چون میزان چربی و امگا ۳ در گردو از اغلب میوه های دانه دار دیگر بیشتر است .

گردو

تازه ترین یافته های محققان دانشگاه کالیفرنیا

جدید ترین تحقیقات حاکی از آن است که میزان باروری و شمار اسپرم مردان ۲۰ تا ۴۰ ساله با خوردن روزانه گردو افزایش می یابد .

گردو غنی از ماده معدنی مس است که نقش حیاتی در حفظ الاستین و کلاژن ( دو جز ساختاری بدن ) دارد . علاوه بر این منگنز موجود در گردو میتواند در جلوگیری از پوکی استخوان موثر باشد .

مصرف منظم گردو در افزایش حافظه و عملکرد مغز نیز مفید است و خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد .

آنتی اکسیدان های پلی فنون موجود در گردو برای تسکین و التهاب تقویت ایمنی بدن به منظور جلوگیری از تشکیل سلول های سرطانی مفید است .

مطالعه حیوانی که در سال ۲۰۱۳ انجام شد نسان داد که مصرف مکمل گردو میتواند رشد سلول های سرطانی پروستات را کاهش دهد .

ملاتونین موجود در گردو به عنوان یک تحریک کننده خواب عمل می کند و کیفیت خواب را ارتقا می دهد .

گردو به علت دارا بودن پروتئین ، امگا ۳ و ۶ می تواند از ریزش مو جلوگیری کند و به رشد مجدد موها کمک کند .

همچنین جهت مشاهده ی  قیمت نهال گردو می توانید در اینجا کلیک کنید .

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =