طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

طرز تهیه شیرینی گردویی🍩

مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی🍩 :

  • پودر گردو ۱۲۰ گرم
  • آرد برنج ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ یک عدد
  • کره ۸۰ گرم
  • پودر قند ۱۲۰ گرم
  • دارچین نصف قاشق مربا خوری
  • مغز گردو به مقدار لازم

همچنین جهت خرید نهال گردو می توانید در اینجا کلیک کنید .

مراحل تهیه شیرینی گردویی

  1. ابتدا کره و پودر قند را در یک کاسه با هم خوب مخلوط می کنیم و سپس زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و باز هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند .
  2. سپس دارچین را اضافه نموده و خوب مخلوط می کنیم . سپس پودر گردو را به آرامی اضافه می کنیم و خوب با همزن مخلوط می کنیم . نکته هیلی مهم این است که تمام مواد باید خوب با هم مخلوط شوند ‌.
  3. در انتها آرد برنج الک شده را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی هم می زنیم حال ماده شیرینی ما آماده است و باید آن را به شکل شیرینی گردویی درآورده و درون فر قرار می دهیم تا پخته شوند .
  4. فر را باید از قبل آماده و گرم نگه دارید . بهترین دمای فر برای پخت شیرینی گردویی ۱۷۵ درجه سانتی گراد است .
  5. از مایه شیرینی قالب هایی به اندازه گردو جدا کرده و به شکل شیرینی گردویی در می آوریم . برای تزیین می توانیم مغز گردو را به روی شیرینی قرار دهیم .‌سپس قالب های آماده شده را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم .
  6. بعد از ۱۵ دقیقه قالب ها را از دورن فر جدا کرده و اجازه دهید کامل خنک شوند و سپس نوش جان کنید .

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

روشی دیگر برای طرز تهیه شیرینی گردویی

در طرز تهیه شیرینی گردویی ساده سلیقه های مختلفی را می توان به کار برد . هرچند همانطور که در بالا ذکر شد مواد مورد نیاز هر دو یکسان است .

مواد تشکیل دهنده :

  • پودر گردو ۳۰۰ گرم
  • شکر ۶۰۰ گرم
  • سفیده تخم مرغ ۳۰۰ گرم
  • سرکه یک قاشق سوپ خوری
  • وانیل و جوش شیرین یک چهارم قاشق چای خوری
  • آرد برنج ۳ قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو یک قاشق چای خوری

مواد تشکیل دهنده بسته به تعداد افراد ممکن است تغییر کند .

  1. ابتدا مانتد بالا فر را از قبل گرم میکنیم .
  2. پودر گردو و شکر را در یک کاسه به خوبی با هم مخلوط کنید ‌و سپس سفیده را اضافه نموده و باز هم آن هارا با هم مخلوط کنید .
  3. ماده را باید به خوبی هم بزنید تا هبچ اثری یا دانه ای از مواد تشکیل دهنده نماند .
  4. سپس پودر کاکائو و مواد دیگر را اضافه کرده به خوبی با هم مخلوط می کنیم .
  5. از ماده قالب هایی به شکل شیرینی گردویی جدا کرده ودرون یک سینی گذاشته و داخل فربه مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم .
  6. حالا شیرینی هارا از درون قالب جدا کرده و اجازه می دهیم سرد شوند سپس نوش جان میکنیم .

شیرینی گردویی

همچنین جهت مشاهده ی  ارقام نهال گردو می توانید در اینجا کلیک کنید .

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی گردویی

  • گردو ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد
  • پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
  • آرد یک قاشق چای خوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی

زرده و وانیل را انقدر بزنید تا کرم رنگ شود . گردو را اضافه کرده و کمی هم بزنید . پودر قند ، آرد ، بیکینگ پودر را اضافه نموده و یک دور هم بزنید .

کف ظرف را کاغذ روغنی پهن کرده و با فاصله با قاشق بریزید ؛ مدت زمان پخت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می باشد . به دفعات چک کنید تا شیرینی نسوزد .

نکات مهم :

  • فر را از قبل با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم نمایید .
  • اگر پس از خارج کردن شیرینی از فر دیدید هنوز یکم مرطوب است نگران نباشید . پس از گذشت نیم ساعت کامل سفت می شود .
  • برای اینکه مطمئن شوید شیرینی شما خام است یا پخته قبل از آنکه آنها را از فر بیرون بیاورید با کارد یا انگشت یکی از شیرینی ها را از سینی جدا کنید ؛ اگر به کاغذ چسبید یعنی هنوز خام است اما اگر زود برداشته شود یعنی کامل پخته شده است .
  • اگر وسط پخت شیرینی در فر را باز کنید پف شیرینی میخوابد و فرم بدی میگیرد

همچنین جهت مشاهده ی قیمت نهال گردو می توانید در اینجا کلیک کنید .

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =