بادام

دلایل حساسیت به بادام درختی و درمان🍂

حساسیت به بادام درختی🍂:

باید بدانید که نوع حساسیت که مربوط می شود به بادام درختی یکی از ۸ نوع الرژی که از مواد غذایی گرفته می شودو چند درصدی از مردم جهان را نیز درگیر خود می کند. این نوع بادام به شکل معمول روی درخت رشد خواهد کرد و این در حالی است که نوع دیگری از بادام که زمینی است در زمین کاشت می شود و بادام زمینی جزیی از حبوبات محسوب شده و این در حالی است که بادام جزیی از آجیل ها است.

همچنین جهت خرید نهال بادام می توانید در اینجا کلیک کنید .

بادام درختی شامل بادام ، آجیل برزیل ، بادام زمینی ، فندق، پسته و گردو نیز می شود، البته این موارد زیرمجموعه این نوع بادام هستند. اگرچه ۳۰٪ از افراد حساس به بادام زمینی به آجیل درختی حساسیت ندارند ، اما داشتن حساسیت به بادام درختی نیز لزوماً به این معنی نیست که فرد نسبت به بادام زمینی حساسیت دارد.

علائم نشان دهنده حساسیت

  • درد شکم ، گرفتگی ، حالت تهوع و استفراغ
  • اسهال
  • مشکل بلع
  • خارش دهان ، گلو ، چشم ، پوست یا هر ناحیه دیگر
  • احتقان بینی یا آبریزش بینی
  • حالت تهوع
  • تنگی نفس

بادام

آنافیلاکسی ، یک واکنش بالقوه تهدید کننده زندگی است که باعث اختلال در تنفس می شود و می تواند بدن را در شوک قرار دهد.

تشخیص حساسیت

واکنش حساسیت زا به بادام درختی در اصل می تواند برای بدن بسیار تهدید بزرگی باشد بنابراین پزشکان و متخصصان برای تشخیص این نوع حساسیت ابتدا سابقه پزشکی که مربوط به بیمار است را می گیرد.

آزمایشهای پوستی و / یا آزمایش خون ممکن است برای تعیین وجود ایمونوگلوبولین E خاص آلرژن ، آنتی بادی که به آلرژن ها متصل می شود و باعث ترشح مواد شیمیایی ایجاد کننده علائم می شود ، مورد استفاده قرار گیرد.

اگر این آزمایشات بی نتیجه باشد ، ممکن است متخصص آلرژی شما به شکل دیگر میزان حساسیت به بادام درختی را امتحان می کند. در این آزمایش ، بیمار مقادیر کمی از مواد غذایی مشکوک به آلرژی را با افزایش دوزهای طولانی در یک دوره زمانی تحت نظارت دقیق در مطب یا متخصص آلرژی و یا مرکز چالش مواد غذایی مصرف می کند. در این روش باید داروهای اورژانس و تجهیزات اورژانسی آماده باشند.

همچنین جهت مشاهده ارقام نهال بادام می توانید در اینجا کلیک کنید .

مدیریت و درمان حساسیت :

مانند اکثر آلرژی های غذایی ، بهترین راه برای جلوگیری از ایجاد واکنش حساسیت زا و آلرژیک ، جلوگیری از خوردن ماده بادام درختی است که به آن حساسیت دارید. افرادی که به آلرژی این نوع بادام مبتلا شده اند، ممکن است قادر باشند سایر آجیل های درختی را تحمل کنند و نسبت به انها حساسیت نداشته باشند ، اما متخصصان آلرژی معمولاً به این بیماران توصیه می کنند که از مصرف تمام آجیل ها خودداری کنند. بادام درختی معمولاً به عنوان خوراکی در سالادها ، به عنوان ماده ای در غذاهای آسیایی و در بستنی ها استفاده می شوند. آنها همچنین ممکن است در مخلوط پخت ، نان ، سس ، دسر و مواد پخته شده وجود داشته باشند.

بادام درختی جزو هشت حساسیت مواد حساسیت زا رایج در بزرگسالان و کودکان است و به ویژه در قانون برچسب زدن مواد غذایی و محافظت از مصرف کننده (FALCPA) سال ۲۰۰۴  به عنوان حساسیت زا ذکر شده است.

روغن های بادام درختی ، که ممکن است حاوی پروتئین آجیل باشد ، در لوسیون ها ، محصولات مراقبت از مو و صابون ها یافت می شوند. کسانی که به بادام درختی حساسیت دارند باید از استفاده این محصولات خودداری کنند. خوشبختانه ، متخصصان آلرژی به منظور شناسایی این منابع پنهان از آلرژن های بادام درختی آموزش ویژه دیده اند.

همچنین جهت مشاهده قیمت نهال بادام می توانید در اینجا کلیک کنید .

بادام درختی و بادام زمینی:

غالباً سردرگمی بین بادام زمینی و بادام درختی وجود دارد. بادام زمینی حبوبات است نه آجیل. طبق مطالعات ، بین ۲۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که به بادام زمینی حساسیت دارند ، حداقل انها به بادام درختی حساسیت دارند.

همچنین در اینجا بیشتر بخوانید : ویکی پدیا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + پانزده =