هلو

جدول ارزش غذایی بی نظیر هلو + برسی خواص

خواص و ارزش غذایی هلو :

هلو – یا Prunus persica – میوه های کوچکی با پوست کرکی مانند و گوشت سفید یا زرد شیرین است. تصور می شود آنها بیش از ۸۰۰۰ سال پیش در کشور چین مورد کاشت قرار گرفته اند. هلو از خانواده ای  مربوط به آلو ، زردآلو ، گیلاس است. میوه سنگی را در نظر بگیرید ،زیرا گوشت آنها پوسته ای را احاطه کرده است که دارای یک دانه خوراکی است. آنها می توانند به تنهایی خورده شوند یا به انواع غذاهای مختلف اضافه شوند. علاوه بر این ، هلو دارای مواد مغذی است و ممکن است مجموعه ای از مزایای سلامتی ، از جمله بهبود هضم ، پوست نرم تر و تسکین دهنده آلرژی را به شما ارائه دهد.

شما همچنین برای خرید نهال هلو می توانید در اینجا کلیک کنید .

 هلو دارای مواد مغذی و آنتی اکسیدان هاست

هلو سرشار از ویتامین ها ، مواد معدنی و ترکیبات مفید گیاهی است.

یک هلو با اندازه متوسط ​​(۵٫۴ اونس یا ۱۵۰ گرم) دارای موارد زیر است:

  • کالری: ۵۸
  • پروتئین: ۱ گرم
  • چربی: کمتر از ۱ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۴ گرم
  • فیبر: ۲ گرم
  • ویتامین C: 17٪ از ارزش روزانه (DV)
  • ویتامین A: 10٪ DV
  • پتاسیم: ۸٪ DV
  • ویتامین E: 5٪ از DV
  • ویتامین K: 5٪ از DV
  • مس: ۵٪ DV
  • منگنز: ۵٪ DV

هلو

هلو همچنین مقادیر کمتری از منیزیم ، فسفر ، آهن و برخی ویتامین های گروه B را ارائه می دهد. علاوه بر این ، آنها مملو از آنتی اکسیدان ها هستند – ترکیبات مفید گیاهی که با آسیب اکسیداتیو مبارزه می کنند و به بدن شما در برابر پیری و بیماری کمک می کنند. میوه تازه تر و چرب تر است ، آنتی اکسیدان بیشتری را در خود جای داده است.

شما همچنین برای ارقام نهال هلو می توانید در اینجا کلیک کنید .

در یک مطالعه ، آب میوه هلو تازه در مدت ۳۰ دقیقه پس از مصرف ، اثرات آنتی اکسیدانی در مردان سالم نشان داد . به نظر می رسد این میوه تازه و کنسرو شده مقادیر مشابه ویتامین ها و مواد معدنی دارند. با این حال ، هلو تازه از آنتی اکسیدان های بالاتری برخوردار است و به نظر می رسد در حفاظت از آسیب اکسیداتیو دارای تاثیر بسزایی است.

ممکن است به هضم غذا کمک کند

هلو را وقتی می خورید مطمئن باشید که در هضم غذا به شما کمک می کند. این نوع میوه دارای دو گرم فیبر خالص است و میزان فیبر بدن را به خوبی تأمین می کند – نیمی از آن فیبر محلول است ، در حالی که نیمی دیگر غیر محلول است. فیبر نامحلول سبب می شود از یبوست جلوگیری کند و به انتقال مواد غذایی از طریق روده شما کمک می کند و احتمال ابتلا به یبوست را کاهش می دهد. از طرف دیگر ، فیبر محلول مواد غذایی را برای باکتری های مفید در روده شما فراهم می کند. به نوبه خود ، این باکتریها اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه – مانند استات ، پروپیونات و بوتیرات – تولید می کنند که سلول های روده شما را تغذیه می کنند.

شما همچنین برای قیمت نهال هلو می توانید در اینجا کلیک کنید .

اسید های چربی که درون این میوه قرار دارد باعث می شود که میزان التهاب در بدن کاهش پیدا کند و باعث کاهش سندرمی می شود که تحریک پذیر است(IBS) و به کولیت اولسراتیو نیز کمک می کند. باید بدانید که گل هلو نیز بخشی از یک هلو را تشکیل می دهد و معمولا در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد و باعث درمان اختلالات گوارشی می شود.

همچنین در اینجا بیشتر بخوانید : ویکی پدیا

تحقیقات حیوانی نشان می دهد که ترکیبات موجود در گل ها به طور موثری می توانند قدرت و فرکانس انقباضات روده را افزایش دهند ، که به حفظ ریتم مناسب برای فشار صاف مواد غذایی به طور هموار کمک می کند. در حالی که مطالعات اغلب از عصاره گل هلو استفاده می کنند ، یک چای گیاهی تهیه شده از گل ها معمولاً در در کشور کره مصرف می شود که دارای تاثیر بسیار زیادی بر بدن است.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =