بادام پوست کن

معرفی بادام پوست کن + دلایل و آموزش استفاده |تابستان ۱۳۹۹

چرا بادام پوست کن ؟!

ممکن است برای شما نیز پوست کندن بادام بسیار سخت باشد و یا اینکه تمایل دارید راه های بهتری را برای این کار پیدا کنید و البته اولین راه معمولا در حجم زیاد استفاده از بادام پوست کن است. در این مقاله روش هایی را برای پوست کندن بادام به شما یاد داده و البته دستگاه هایی نیز برای پوست کندن وجود دارند که به آنها بادام پوست کن نیز می گویند.

بادام پوست کن به شما کمک می کند که به راحتی بادام را به آرد آن تبدیل کنید زیرا مهم ترین کار این است که پوست بادام را بکنید. تمیز کردن بادام خود مقرون به صرفه تر از خریدن نوع بی پوست در فروشگاه های مواد غذایی است و فقط یک دقیقه طول می کشد … به معنای واقعی کلمه ، فقط یک دقیقه! دیگر هرگز پول اضافی برای بادام نمی دهید و اما می توانید از بادام پوست کن نیز استفاده کنید.

جهت مشاهده ارقام و خرید نهال بادام می توانید در اینجا کلیک کنید .

راه استفاده برای پوست کندن بادام

  • بادام خام خود را درون آب جوش قرار دهید. بگذارید دقیقاً یک دقیقه آنها بجوشانند. بیش از ۶۰ ثانیه جوش نزنید تا زمانیکه بادام شما شروع به نرم شدن می کند.
  • بادام را بلافاصله در یک قوطی یا کنسرو تخلیه کنید و آنها را با آب سرد بشویید تا خنک شود
  • بادام را با یک حوله کاغذی خشک کنید. متوجه خواهید شد که پوست ها اندکی خرد می شوند.
  • از انگشتان دست خود استفاده کنید تا بادام را به آرامی فشرده و پوست را از روی آنها شل کنید. با احتیاط ، اگر خیلی سخت فشار بیاورید ، آنها له می شوند کنند .
  • پس از برداشتن پوست ، بگذارید بادام کاملاً خشک شود. پوسته ها را دور بیندازید.
  • حالا بادام پوستش به راحتی درامده و آماده استفاده در دستور العمل شماست.

همچنین جهت مشاهده ارقام نهال بادام می توانید در اینجا کلیک کنید .

بادام پوست کن

بادام پوست کن

دستگاه بادام پوست کن:

اگرچه معمولاً از بادام به عنوان یک دانه یاد می شود ، اما آنها در واقع دانه های خوراکی به شکل اشک هستند که میوه درخت بادام هستند، شما می توانید آنها را پوسته پوسته یا خرد خریداری کنید ، این در حالی است که بادام های پوسته پوسته شده با آب داغ برای از بین بردن پوشش بیرونی قهوه ای خاصیت درمانی دارند و یک فضای داخلی صاف و سفید را پشت سر می گذارند و البته می توانید برای این کار نیز از بادام پوست کن استفاده کنید.

بادام یک غذای پرچرب است ، اما آنها عمدتاً یک چربی اشباع نشده هستند که با حفظ سطح کلسترول HDL در مقابل کلسترول LDL ، به محافظت از قلب کمک می کند. آنها منبع خوبی از فیبر و پروتئین هستند و حاوی مواد مغذی مهمی از جمله ویتامین E ، سلنیوم ، روی ، کلسیم ، منیزیم و ویتامین های گروه B به ویژه فولات و بیوتین (ویتامین B7) هستند.

حال برای اینکه این نوع بادام مورد مصرف قرار گیرد در سطح وسیعی کسانی که می خواهند به سرعت پوست آن را بگیرند می توانند از دستگاه بادام پوست کن استفاده کنند این دستگاه به راحتی در فروشگاه های معتبر قابل خریداری است و کار کردن با ان آسان است.

همچنین جهت مشاهده قیمت نهال بادام می توانید در اینجا کلیک کنید .

بادام پوست کن

بادام پوست کن

جهت خواندن بیشتر در مورد نهال بادام در اینجا کلیک کنید .

سخن پایانی درباره بادام پوست کن:

از آنجا که مارک هر نوع دستگاه بادام پوست کن متفاوت است در صورتی که در این باره سوال خاصی داشتین می توانید با کارشناسان سایت ما تماس بگیرید. البته روشی که برای پوست کندن بادام در بالا ارائه شده است روشی است که بیشتر خانگی محسوب می شود و وقتی بادام در حجم کمی است استفاده می شود اما اگر حجم بادام استفاده شده بسیار زیاد است می توانید از دستگاه بادام پوست کن استفاده کنید. دستگاه بادام پوست کن دارای مواردی است که مهم ترین نوع ان به راحتی حجم و ظرفیت بادام را تعیین و هم چنین در ابعاد زیادی پوست بادام را می کند و در وقت شما نیز صرفه جویی می شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =