طرز تهیه شیرینی گردویی چیست؟🍩 (آموزش 3 شیرینی پفکی گردویی)
آموزش تهیه ی شیرینی گردویی:
قرار است با چند دستور العمل برای تهیه شیرینی گردویی آشنا بشویم. این شیرینیهای مقوی را هم میتوان به صورت روزانه مصرف کرد و هم در اعیاد و مهمانیها کاربرد فراوان دارند. برای مثال شیرینی پفکی گردویی از شیرینیهای محبوب عید نوروز است. محصول درخت نهال گردو هم که حسابی مقوی و مفید است. اگر دوست دارید طرز تهیه چند مورد از شیرینیهای خوشمزه و مفید را فرا بگیرید، با ما همراه شوید.
شیرینی گردویی ساده:
حال اکنون می خواهیم به طرز تهیه شیرینی گردویی ساده ایرانی بپردازیم. این شیرنی خوش طمع را میتوانید همراه با چای عصرانه مهیا کرده و لذت ببرید. به خصوص در روزهای سرد پاییزی، خوردن آن باعث افزایش انرژی و گرما در بدن میشود و برای ادامه روز، انرژی لازم را بهدست خواهید آورد.
مواد لازم برای این شیرینی های گردویی برای چهار نفر کافی خواهد بود. به طبع میتوانید با افزایش یا کاهش این تناسبات، تعداد شیرینیهای بهدست آمده را تغییر دهید. اگر دوست دارید، این شیرینی گردویی همان مزه ای را بدهد که هنگام خرید از شیرینی فروشیها دارد، بهتر است از کیک اسفنجی یا شیفون استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی ساده:
- سفیده تخم مرغ 90 گرم
- مغز گردو 100 گرم
- روغن مایع 50 گرم
- پودر قند 200 گرم
- وانیل 1.4 قاشق چای خوری
- پودر دارچین 1.4 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 1.4 قاشق چای خوری
- سرکه سفید یا انگور 1 قاشق سوپ خوری
- کیک اسفنجی 120 گرم
مراحل طرز تهیه شیرینی گردویی:
ابتدا به سراغ کیک اسفنجی مان می رویم تا آن مزه دلخواه را آماده کنیم. آن را خرد کرده و همراه با گردوها و نصف سفیده تخم مرغ مخلوط کنید. بعد آنها را حداقل برای سه بار چرخ کنید تا حسابی یکدست شوند. پس از انجام این مرحله، نصف دیگر سفیده تخم مرغ را هم اضافه کرده و همراه آن، روغن، دارچین و وانیل را هم وارد ظرف کرده و به خوبی بههم بزنید.
ماهیتابه خود را آماده کنید؛ آن را روی شعله کم قرار دهید. سپس مواد را وارد ماهیتابه کرده و تفت بدهید. دقت کنید، نباید بیش از حد داغ بشود که سفیده پخته شود. در انتهای کار مقداری سرکه هم اضافه کرده و یک دور دیگر بههم بزنید.
وقتی خنک شد، بیکینگ پودر را اضافه کنید. فر را آماده کرده اید؟ باید تهیه شیرینی گردویی باید آن را بر دمای 200 درجه قرار دهید. یک کاغذ روغنی برداشته و کمی آن را با برس چرب کنید. حالا بخش جذاب کار است! بخشی که حتی بچهها هم شاید بتوانند شرکت کنند و از آن لذت ببرند. مواد شیرینی گردویی را داخل یک قیف بدون ماسوره ریخته و روی کاغذ روغنی که روی سینی قرار داده ایم، شکل اولیه شیرینیها را ایجاد کنید. ابعاد آن کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. نوک انگشتان را چرب کنید و روی برآمدگیهای شیرینی بزنید تا یکدست و صاف شوند.
میرسیم به بخش ظاهر کار! پودر قند و الک را برداشته و به اندازه دلخواه پودر را الک کنید. میتوانید از پودر پسته یا تکههای کوچک بادام و پسته نیز استفاده کنید. دمای فر را کم کنید و روی 175 بگذارید. شیرینیها پس از 14 دقیقه آماده میشوند!
مافین گردویی انجیری:
یک شیرینی گردویی خوشمزه سرشار از پروتئین و فیبر! دوست دارید این مافین گردویی را امتحان کنید؟
مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی انجیری:
- حدود یک و یک دوم فنجان آرد گندم
- 4 فنجان سبوس گندم
- 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
- 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
- 2 قاشق چای خوری نمک
- 2 قاشق غذا خوری کره
- 1 فنجان ماست کم چرب ساده
- 2 فنجان شکر قهوهای روشن
- 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
- 1 موزه رسیده متوسط له شده (در حدود 1.2 فنجان)
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 4 فنجان انجیر خشک ورقه شده
- 2 فنجان گردوی درشت خرد شده
- 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
دستور العمل تهیه مافین گردویی:
اولین کار این است که فر را آماده کنیم! پس آن را روی 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتی گراد تنظیم نمایید. حالا قرار است مواد را آماده کنیم. آرد، سبوس گندم، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. حواستان باشد زیاد آردی نشوید! حالا کره را داخل یک تابه کوچک بگذارید و اجازه دهید ذوب شود. 90 ثانیه یا تا زمانی که قهوهای و معطر شود، این وضعیت را ادامه دهید.
حواستان باشد تابه را مرتب تکان دهید تا نسوزد. کره، ماست، شکر، وانیل، موز و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کرده و سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و بههم بزنید یا یکدست شوند. بعد از آن به سراغ انجیر، گردو و دارچین میرویم و به خمیر مافین اضافه میکنیم. حالا خمیر به دست آماده را بین 12 فنجان مافین تقسیم کنید. این شیرینی گردویی را در دمایی که در بالا گفتیم به مدت 22 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس با یک خلال دندان امتحان کنید که مرکز آن پخته شده باشد.
ارزش غذایی این مافین خوشمزه 187 کالری است و 5 گرم پروتئین و 22 میلی گرم کلسترول دارد! میتوانید به جای انجیر خشک، 2 قاشق مربا خوری پودر کاکائو به این مافین اضافه کرده و از آن مافین گردویی کاکائویی را تهیه نمایید. طرز تهیه آن مشابه همین مورد است و تنها لازم است در ابتدا پودر کاکائو را با آرد مخلوط کنید.
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی:
میرسیم به یک شیرینی تبریزی خوشمزه! زردههای تخم مرغ را حاضر کنید! گردوها را خرد کنید که قرار است یک شیرینی پفکی اصل تبریز را درست کنیم.
امّا لیست کامل مواد مورد نیاز:
- گردوی خرد شده 40 گرم
- پودر قند 150 گرم
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر پسته یا خلال پسته برای تزئین (هر چقدر که دوست دارید! )
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی:
وانیل؟ آماده! زرده تخم مرغ؟ آماده! این دو را با هم مخلوط میکنیم. اگر همزن برقی داشته باشید که چه بهتر! اگر هم نه، مقداری ورزش دست، بد نیست! بعد پودر قند الک شده را در سه مرحله اضافه کنید. به هم زدن ادامه میدهیم. رنگش روشن و حالت کشدار پیدا کرده است؟ عالیست! حالا بکینگ پودر را اضافه میکنیم و بعد به سراغ گردوها میرویم و این بار با قاشق یا لیسک، مواد را مخلوط میکنیم.
حالا آماده می شویم تا مواد را داخل کاغذ روغنی چیده و داخل فر قرار دهیم. باز هم بخش هیجان انگیز کار یعنی شکل و فرم دادن به شیرینیها از راه رسیده. با دو قاشق میتوانید میزان آنها را مشخص کنید. البته میتوانید با دست هم گلوله کرده و آنها را روی کاغذ بگذارید، امّا با قاشق راحتتر است! روی آنها را با خلال پسته تزئین کرده و داخل فری با دمای 150 درجه قرار دهید و بین 10 تا 15 دقیقه صبر کنید.
دینگ! شیرینی پفکی گردویی طلایی شده شما آماده است! شما کدام یکی از شیرینیهای بالا را بیشتر دوست داشتید؟ اگر در زمینه طرز تهیه شیرینی گردویی، سوالی داشتید با ما در میان بگذارید؛ ما همیشه آماده راهنمایی شما هستیم.
منابع مقاله ی طرز تهیه شیرینی گردویی:
- https://www.tasteofhome.com/recipes/rosemary-walnuts/
- https://www.myrecipes.com/recipe/figgy-walnut-muffins
این مطلب را دوست داشتید؟
نفر این مطلب را پسندیدند
ارسال دیدگاه