معرفی هلو پلو | طرز تهیه ی هلو پلو + خورش هلو

دسته بندی: جدیدترین مقالات
2020.07.02

معرفی غذای هلو پلو:

هلو پلو یکی از غذاهای خوشمزه جنوب است که بیشتر دزفولی ها از پخت این غذای خوشمزه همیشه لذت می برند. این نوع غذا بسیار مقوی و دارای ویتامین ها و املاح معدنی بسیار زیادی است و  از برنج و دانه های هل و هم چنین روغن و نمک و هلو ساخته می شود.

مواد لازم برای تهیه هلو پلو:

  • برنج 4 لیوان
  • دانه هل 4 عدد
  • پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک و روغن به مقدار لازم

همچنین جهت آشنایی با نهال هلو و اطلاعات دقیق روی عبارت خرید نهال هلو کلیک کنید .

طرز تهیه هلو پلو:

ابتدا باید برنج را درون قابلمه ای ریخته که قبلا در آن آب ریخته اید و به شکل مستقیم بر روی حرارت قرار دهید تا کاملا جوش بزند بعد از ان دانه های هل را می توانید به همراه نمک و روغن اضافه کنید. بعد از ان به سراغ خورشی می روید که از هلو ساخته شده است و باید با برنج یا همان پلو خورده شود.

مواد لازم برای خورش هلو:

–    هلو: 5 عدد

–    ران مرغ: 2 عدد

–    سينه مرغ : 1 عدد

–    روغن:1 پيمانه

–    نمک: به میزان لازم

–    پياز ريز شده:1/2 پیمانه

–    آب ليموی تازه:4 قاشق سوپخوری

–    آرد: 1 قاشق سوپخوری

–    زعفران حل شده: 1 قاشق سوپخوری

–    آلو بخارا بدون هسته: 6-5 عدد

–    شکر :1 قاشق مرباخوری

همچنین جهت آشنایی با نهال هلو و اطلاعات دقیق روی عبارت ارقام نهال هلو کلیک کنید .

خورش هلو

طرز پخت خورشت هلو پلو:

ابتدا باید به سراغ مرغ بروید و آن را خوب تمیز کنید و پوستش را کاملا جدا کرده و به ان مقداری کمی روغن و نمک.اضافه می کنید و هم میزنید و آن را دریخچال قرار می دهید. به شکل جداگانه پیاز را در روغن سرخ می کنید تا زمانی که رنگ آن به کلی تغییر کرده و طلایی شود. در همین زمان مرغ ها را از یخچال درآورده و به پیازها اضافه کرده و مقداری آب ولرم را به آن اضافه می کنید و آب را به شکلی می ریزید که سطح مرغ را بپوشاند.

سپس از آب لیمو استفاده می کنید. به همراه زعفران و هم چنین شکر را نیز به این مخلوط اضافه کرده و آرد را نیز اضافه می کنیم. بگذارید تا مواد مخلوط شده ما جوش بیاورد و خورش قوام خود را بدست آورد و در این لحظه آلو بخارها را کاملا خیس کرده و درون خورش می ریزید و می گذارید تا یک ربع کامل جوش بیاورد و خورشت کاملا جا بیفتد.

در مرحله اخر شما باید هلو ها را کاملا پوست بکنید و آنها را ریز ریز و یا به شکل کمی درشت تر خرد کنید. هلوهایی را که خرد کرده اید را در یک تابه بریزید و آنها را کمی تفت دهید به صورتی که کمی رنگشان به طلایی بزند و در آخر هلوها را در خورش بریزید به شکلی که تنها کمی پخته شوند و درون خورشت له نشوند. باید بدانید که برنج را نیز در این زمان آبکش کرده و همراه با خورشت سرو می کنید. این غذا را دزفولی ها هلو پلو می نامند و بسیار نیز خوشمزه است.

همچنین در اینجا بیشتر میتوانید بخوانید : بیتوته

خواص هلو:

هلو یک نوع از میوه های بسیار خوشمزه و مورد علاقه ایرانی ها است که می تواند برای پوست بسیار مفید باشد و علاوه بر این این نوع میوه هلو می تواند برای افراد به عنوان یک لاغر کننده عمل کند زیرا علاوه بر اینکه دستگاه گوارش را بسیار تمیز می کند باعث می شود کالری مفید وارد بدن شود. و این نوع میوه دارای کالری بسیار پایینی است علاوه بر اینکه دارای ارزش غذایی بسیار مناسبی است. بنابراین پیشنهاد می شود این میوه هلو را درون سبد غذایی خود قرار دهید به این شکل که حتی می توانید درون غذاها به شکل هلو پلو این نوع میوه را مصرف کنید.

همچنین جهت آشنایی با نهال هلو و اطلاعات دقیق روی عبارت قیمت نهال هلو کلیک کنید .

 

خورش هلو
آنچه در این مقاله میخوانید
محصولات مرتبط مقالات مرتبط نظرات کاربران

ارسال دیدگاه

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “معرفی هلو پلو | طرز تهیه ی هلو پلو + خورش هلو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

captcharefreshcaptcha

شماره تماس های آریا نهال

شما می توانید جهت خرید نهال و یا مشاوره با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

نیاز به مشاوره جهت خرید نهال دارید؟

شما می توانید فرم زیر را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.