خواص بادام خام برای معده چیست؟ (برسی کامل بادام برای زخم معده)
خواص بادام برای معده:
اغلب مردم ایران از نخستین ماههای زندگی با طعم و مزه بادام آشنا شدهاند. شاید حریره بادام یکی از نخستین غذاها و خوراکیهایی باشد که طعم آن روی زبان هر نوزاد ایرانی مینشیند. اما به راستی در این خشکبار مفید و سودمند چه خواصی نهفته است که خوردن آن تا این حد سفارش شده و مورد تاکید کارشناسان است؟ بررسی خواص بادام برای معده، و دیگر وجوه مربوط به این مغز خوشمزه آجیل، محور مقاله پیش روی شماست.
بادام، خشکباری از دیار غرب آسیا:
مغز بادام، متعلق به کشورهای خاورمیانه می باشد اما اکنون یکی از بزرگ ترین عرضه کننده ی ارقام بادام، کشور آمریکا می باشد. بادام هایی که می توانید از فروشگاهها بخرید، اغلب دو لایه رویی پوسته آنها برداشته میشود و مغزهای خوراکی داخل آن، آشکار عرضه میگردد.
بادام، میوهای از خانواده گل رز!
لازم است پیش از آنکه به خواص بادام برای زخم معده، اشاره شود، اطلاعات اندکی درباره رشد و نمو این خشکبار ارزشمند ذکر گردد. بادام به عنوان میوهای متعلق به خانواده گل رز (Rosaceae) به شمار میرود. البته این خانواده متنوع اعضای مختلفی دارد؛ از درختچه های زینتی کوچک (Prunus glandulosa) که فقط برای جلوه گلهای زیبایی پرورش داده میشوند تا درختان متوسطی که آجیل خوراکی تولید میکنند.
در رشد درخت بادام به این نکته بسنده کرد که تا وقتی که آب و هوای مناسبی داشته باشید و حواس شما به چند نکته حیاتی در رشد آن معطوف باشید، پرورش درختان بادام و برداشت آجیل آن، کار دشواری نیست.
مطالعه مقاله روغن بادام برای پوست
بادام، دشمن یبوست:
این کلام از طب پزشکی بسیار مشهور شده است که یبوست مادر تمام امراض است. البته یبوست انواع مختلفی دارد که شاید خیلی از مبتلایان به این معضل گوارشی از آن بی اطلاع باشند و فقط ناراحت از مشکلات آن باشند. بهتر است بدانید که یکی از بادام یکی از بزرگترین دشمنان یبوست است. در نخستین گام برای بیان خواص بادام برای معده، باید به همین امر اشاره کرد.
کمکی که بادام به تحرک رودهها میکند:
خوردن یک مشت بادام و یا سرکشیدن یک لیوان شیر بادام میتواند دستگاه گوارش را در حرکت نگه دارد و به دنبال آن از یبوست جلوگیری کند. بادام همچنین توانایی دارد که باکتری های سالم را در روده بهبود بخشد و این میتواند به هضم غذا و حتی مبارزه با بیماری کمک کند.
بادام، منبع غنی از فیبر:
بادام به عنوان یک مغز پرطرفدار و خوشمزه در آجیل یک منبع غنی از فیبر به شمار میرود. فواید فیبر و کمکی که به دستگاه گوارش میکند باعث میشود تا بادام یک خوراکی مفید برای معده و دستگاه گوارش باشد. تا آنجا که بسیاری از کارشناسان علوم تغذیه و متخصصان حوزه گوارش بر روی خواص بادام برای زخم معده، و دیگر مشکلات مربوط به دستگاه گوارشی تحقیق و پژوهش کردهاند.
زخم معده چیست و چه علائمی دارد؟
زخم معده، جراحتی می باشد که بر روی پوشش معده یا روده کوچک قرار می گیرد. زخم معده شامل زخمی است که در معده دیده شده و زخم اثنی عشر نیز در ابتدای روده کوچک ایجاد میشود. شایع ترین علامت برای زخم معده، درد مبهم و سوزان در معده می باشد. علائم دیگری که نیز ممکن است پس از زخم معده نمایان شود شامل نفخ، آروغ زدن، کم اشتهایی، حالت تهوع و کاهش وزن است.
مشاهده لیست انواع نهال بادام در ایران
چرا به زخم معده مبتلا میشویم؟
اگر دنبال راهکار درمان زخم معده هستید و برای همین خواص بادام برای معده، را جستجو کردهاید، شاید بهتر باشد که بدانید که چه کارهایی منجر به ابتلا به زخم معده میشود.
اکثر جراحت های گوارشی که به واسطه ی عفونت های هلیکوباکتر پیلوری، به وجود می آیند. این امر می تواند به واسطه ی استفاده در مدت زمان طولانی از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مانند آسپرین، می تواند موجب جراحت با همان زخم شود.
بادام چطور به درمان زخم معده کمک میکند؟
خواص بادام برای زخم معده؛ و دیگر زخمها و التهابات به موادی که در این مغز خوشمزه وجود دارد بستگی دارد.
ذکر این مطلب لازم است که هر نوع التهاب سلولی منجر به مشکلات متعدد برای سلامتی میشود؛ از افزایش خطر حمله قلبی گرفته تا ایجاد بیماریهای خود ایمنی و دژنراتیو مزمن و سرطان می تواند موجب شود. بادام به علت غلظت بالای آلفا توکوفرول، که نوعی ویتامین E با اثر ضد التهابی قوی به شمار میرود، به کاهش التهاب سلولی کمک میکند و همین امر منجر به درمان بهتر زخم معده و بهبود این نوع از التهاب میشود.
بادام، دارویی برای کنترل قند خون:
در کنار خواص بادام برای معده، خوب است به خاصیت آن برای کنترل قند خون به عنوان یک مشکل شایع در جامعه هم اشاره شود. بههرحال خوراکیهایی که منجر به زخم معده و مشکلات گوارشی و ناراحتیهای معده میشوند، اغلب بالارفتن قند خون را هم در پی دارند.
بادام می تواند به کنترل قند خون کمک کند؛ چرا که آجیل ها کربوهیدرات کمی دارند اما چربی های مفیدی به همراه مقادیری پروتئین و فیبر بالایی دارند. همین موارد باعث میشود که انواع آجیل یک انتخاب عالی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.
مشاهده مقاله کاشت درخت بادام
بادام، منبع غنی از منزیم:
از دیگر فواید بادام برای معده، می توان به وجود مقادیر قابل توجه ای از منیزیم اشاره کرد. منیزیم یکی از مواد معدنی می باشد که در بیش از 300 فعالیت روزانه بدن تاثیر مستقیمی دارد. RDI فعلی برای منیزیم 310-420 میلی گرم است که فقط 2 اونس بادام حدودا 50 درصد از این مقدار را فراهم میکند؛ به عبارتی 150 میلی گرم از این ماده معدنی مهم را تامین می کند.
جالب اینجاست که 25 تا 38 درصد از افرادی که به دیابت نوع 2 شدهاند، دچار کمبود منیزیم هستند. در نتیجه اصلاح این کمبود به طور قابل توجهی سطح قند خون را کاهش داده و عملکرد انسولین را بهبود میبخشد.
اشخاص دیابتی اغلب در هنگام بهره مندی از مکمل های منیزیم، روند رو به نزول انسولین را تجربه می کنند، این مورد می تواند حاکی از آن باشد که اغذیه های مملو از منیزیم، همانند بادام می تواند به پیشگیری از سندرم متابولیک و البته دیابت نوع 2 کمک نمایند.
پیشنهاداتی برای انواع روشهای سرو بادام:
حال که نکات مهمی درباره خواص بادام برای معده، و کمکی که این مغز به بدن ما میکند ذکر شد، شاید خالی از لطف نباشد اگر به شیوههای مختلف سرو این خوراکی جذاب اشاره شود.
اغلب ما فکر میکنیم که بادام را باید فقط در میان انبوهی از مغزهای دیگر در آجیل سرو کرد و یا نهایت شیربادام و حریر بادام را سرو کرد. در حالی که شیوههای دیگری هم برای استفاده از خواص این مغز خوشمزه وجود دارد.
مطالعه مقاله روغن بادام برای معده
بادام؛ پیش غذا یا چاشنی؟ انتخاب با شماست!
بادام میتواند یک پیش غذای خوشمزه باشد و یا به صورت خام یا بو داده با چاشنی دلخواه شما سرو شود. دانههای خوشمزه بادام میتوانند هر غذایی را همراهی کنند، چه در سالاد باشد، چه در کنار ماهی یا مرغ. همچنین اگر آنها را به حالت خامهای آسیاب کرده و روی یک نان سبوس دار بمالید، یک صبحانه عالی را برای شما رقم خواهند زد.
اگر به آجیل حساسیت ندارید، توصیه میشود بادام را در رژیم غذایی خود قرار دهید و با مصرف حداقل یک چهارم فنجان در روز، شاهد افزایش سطح انرژی خود باشید. اینگونه، هوشیارتر هم خواهید بود، هوس کمتری خواهید داشت و البته وزن خود را بهتر کنترل خواهید کرد.
جمع بندی نهایی خواص بادام برای معده:
شما هم اگر تجارب ارزنده ای از خوردن بادام و مشاهده آثار این مغز خوشمزه در سلامتی خود، به ویژه در دستگاه گوارش و معده دارید و یا اگر نکتهای مغفول مانده درباره خواص بادام برای معده، دارید، حتما به قسمت نظرات مراجعه کرده و دانش ارزنده خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
منابع مقاله بادام زمینی برای معده:
- https://www.healthline.com
- https://www.aarp.org/espanol
- https://www.thespruce.com
این مطلب را دوست داشتید؟
نفر این مطلب را پسندیدند
سلام چرا طعم بادام تلخ می شود لطفآ راهنمایی کنید.
با سلام
نوع نژاد درخت بادام تلخ است.