معرفی انواع درخت زردآلو پربار ایرانی و خارجی

دسته بندی: جدیدترین مقالات
1403.02.25

آشنایی با انواع نهال زردآلو

زردآلو یکی از میوه‌های پرطرفدار محسوب می‌شود که در براساس نوع آن از اواسط بهار تا تابستان قابل برداشت است. میوه‌های زردآلو شکل گرد یا بیضی دارند و قطر آن‌ها معمولاً به ۴ تا ۵ سانتی متر می‌رسد. این درخت در اکثر شرایط آب و هوایی کشور قابل پرورش است اما اینکه کدام یک از انواع درخت زردآلو را برای مناطق خشک و کدام یک را برای مناطق سرد و کوهستانی انتخاب کنید، چیزی است که در این مطلب بررسی خواهیم کرد.

بررسی نهال زردآلو تخم‌مرغی

یکی از شناخته شده‌ترین انواع درخت زردآلو، نوع تخم‌مرغی آن است که ظاهری شبیه به تخم‌مرغ دارد. رنگ این میوه بین نارنجی و زرد است که بسیار لذیذ و دلچسب به نظر می‌رسد. شما دو سال پس از کاشت این نهال می‌توانید شروع به برداشت محصول کرده و از این طریق درآمد کسب کنید.

یکی از ویژگی‌های مثبت این درخت برای باغداران، میان گل بودن آن است که باعث می‌شود تا نه خیلی زود و نه خیلی دیر برداشت شود.

نهال زردالو تخم مرغی

درخت زردآلو جهانگیری

اگر می‌خواهید خیال خود را از خرید یک نهال باکیفیت از میان انواع نهال زردآلو راحت کنید، پیشنهاد ما به شما زردآلوی جهانگیری خواهد بود. این رقم کیفیت بالایی داشته و در ازای اصالت نهال به شما شناسنامه ارائه می‌دهد.

عملکرد این درخت بسیار عالی بوده و پس از گذشت ۲ سال از زمان کاشت در اواخر خرداد تا اوایل تیر قابل برداشت و عرضه به بازار خواهد بود. عمر مفید و اقتصادی زردآلو جهانگیری در بین انواع درخت زردآلو متناسب است و به ۳۵ سال می‌رسد.

در طی این سال‌ها شما می‌توانید زردآلو را با همان کیفیت و مقدار اولیه برداشت کنید اما پس از این مدت زمان به مرور کیفیت و میزان باردهی خود را از دست می‌دهد. همچنین رنگ میوه زردآلو جهانگیری چیزی بین زرد و قرمز است که حسابی دلربا و خوش ظاهر است.

جهت دیدن نمونه های بیشتر نهال زردآلو و استعلام قیمت آن ها بر روی عبارت نهال زردآلو کلیک نمایید.

شناخت نهال زردآلو رویال

بعضی از انواع درخت زردآلو در دسته پیوندی قرار می‌گیرند که رویال جزئی از این مجموعه است. این نهال زردآلو نیز با شناسنامه‌ای که به شما ارائه می‌دهد، اصالت و کیفیت خود را ثابت می‌کند.

علاوه‌بر این، زردآلو رویال نمونه‌ای از یک نهال قوی است که به خوبی در مقابل آسیب‌های محیطی مثل آفت ایستادگی می‌کند. ظاهر این میوه مانند اکثر زردآلوها بوده و مقیاس و اندازه آن بزرگ است .

نهال زردالو رویال

نژاد زردآلو شصتی

یکی دیگر از انواع درخت زردآلو پیوندی، نوع شصتی آن به شمار می‌رود. ریشه و شاخه‌های این درخت آن‌قدر مقاوم هستند که به خوبی در برابر آب و هوای سرد و کوهستانی، زیست و پرورش می‌یابند. قدرت رشد این درخت متوسط است و در میان انواع دیگر نهال زردآلو دیررس محسوب می‌شود.

از این نهال برای پرورش زردآلو در مناطق سرد که سرمای بهاره را تجربه می‌کنند، استفاده می‌شود؛ زیرا دیرگل است. یکی از ویژگی‌های خوب این درخت ارتفاع کوتاه آن محسوب می‌شود که فرآیند برداشت را برای شما آسان‌تر می‌کند.

آشنایی با نهال زردآلو شکر پاره

اگر خود شما جزء افرادی هستید که زردآلو را با طعم شیرین و عسلی می‌پسندید، پس در بین انواع درخت زردآلو باید روی زردآلو شکر پاره دست بگذارید. میوه این درخت خوش رنگ و لعاب است و همچنین طعم فوق‌العاده شیرین و جذابی دارد.

چیزی که در این درخت توجه را جلب می‌کند، مقاومت بی‌نظیر آن در برابر آب و هوای سرد است. کمتر درختی مثل زردآلو شکر پاره قادر به تولید زردآلو با چنین کیفیتی در آب و هوای سرد خواهد بود.

درختان زردآلو نخجوان

همانطور که گفته شد، انواع درخت زردآلو شامل نهال‌های دیررس و زودرس است که نخجوان در زمره نهال‌های دیررس قرار می‌گیرد. این نوع از انواع زردآلو در مناطقی که آب و هوای سرد بر آن حاکم است، رشد مناسبی خواهند داشت.

همچنین، باید برنامه‌ریزی دقیقی برای آبیاری و کودرسانی به این گیاه تعیین کرده تا از ایجاد آسیب جلوگیری کنید. این رقم برای مصارف خوراکی و صنعتی مناسب بوده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما از سال دوم شاهد به بار نشستن محصولات درخت زردآلو نخجوان خواهید بود.

نهال زردآلو نخجوان

نهال زردآلو پرتقالی

اگر بخواهیم یکی دیگر از انواع نهال پیوندی زردآلو را به شما معرفی کنیم که هم کیفیت خوبی داشته باشد و هم خواص درمانی را در خود جای دهد، قطعا انتخابی به جز زردآلو پرتقالی نخواهیم داشت. میوه‌های این درخت درشت و گرد است و به رنگ زرد دیده می‌شوند.

علاوه‌بر این، به خوبی خود را با شرایط اقلیمی متفاوت منطبق می‌کند تا رشد مناسبی داشته و محصول مرغوبی به شما تحویل دهد. ضمن اینکه نگهداری از زردآلو پرتقالی بسیار آسان و راحت بوده و تنها با چند نکته کلیدی مثل: آبیاری ۷ روز یک بار و خاک حاصلخیر حل می‌شود.

همچنین شما می‌توانید در اواخر فصل بهار شروع به برداشت محصول کرده و حضور پررنگی در بازار داشته باشید.

درخت زردآلو پوست قرمز

همه شما میوه هلو را می‌شناسید که در کنار زردآلو از جمله میوه‌های پرطرفدار بهار و تابستان می باشند. حالا اگر بگوییم در انواع درخت زردآلو، نوعی وجود دارد که محصولی مشابه با هلو ارائه می‌دهد، چه؟ زردآلو پوست قرمز برخلاف سایر ارقام آن که زرد رنگ هستند و تنها نقطه‌های کوچک قرمز روی آن مشاهده می‌شود، کاملا قرمز است.

یعنی شما زردآلویی را برداشت می‌کنید که رنگ پوست آن قرمز و کرکی خواهد بود. عمر مفید و اقتصادی این درخت به ۳۵ سال می‌رسد که تا این مدت زمان کیفیت محصول برداشتی شما را تضمین می‌کند.

این زردآلو را می‌توان زودرس نامید؛ زیرا در اواخر بهار تا اوایل تابستان قابل برداشت است. همچنین، ظاهر خاص و متفاوت این میوه باعث شده تا جایگاه خوبی در سبد مصرفی خانوارها داشته باشد.

معرفی نژاد زردآلو شاهرودی

زردآلو شاهرودی از جمله ارقام بومی انواع نهال زردآلو به شمار می‌رود که با آب و هوای کشور ایران سازگار است. اگر دست خود را روی پوست این میوه بکشید، حسی شبیه به پر به شما می‌دهد؛ زیرا بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. رنگ آن بین زرد و قرمز است.

از جمله کاربردهای میوه این درخت می‌توان به تهیه مربا و خشکبار اشاره کرد. نیاز سرمایی این درخت باعث شده تا مقاومت بالایی نسبت به سرما از خود نشان دهد. در نتیجه، هیچ مشکلی برای کاشت آن در نواحی سرد و کوهستانی نخواهید داشت.

درخت زردالو شاهرودی

آخرین نهال از انواع زردآلو؛ زردآلو قیسی

وقتی از یک زردآلوی مرغوب صحبت می‌شود، عده زیادی کیفیت را در نحوه جدا شدن هسته از آن می‌بینند. اگر هسته به‌راحتی از گوشت زردآلو خارج شد، نتیجه کیفیت بالای محصول خواهد بود و بالعکس.

بنابراین، اگر فردی با این دیدگاه دست به انتخاب بزند و بخواهد انواع درخت زردآلو را برای کاشت در باغ خود برگزیند، بی‌شک زردآلو قیسی را انتخاب می‌کند.

همچنین، درخت زردآلو قیسی نهایتا تا ۳۰ سال می‌تواند این محصول را با کیفیت اولیه به شما تحویل دهد. پس از گذشت این زمان، کیفیت محصول کاهش می‌یابد.

نکات مهم در خرید درخت زردآلو

حالا که با انواع نژاد زردآلو آشنا شده‌اید، باید بدانید که در هنگام خرید چه نکاتی را مورد توجه قرار دهید تا خرید خوبی داشته باشید. در ادامه، چند فاکتور مهم در خرید انواع درخت زردآلو را ذکر کرده‌ایم که اطلاعات خوبی در اختیار شما قرار می‌دهد.

  1. مشخص‌کردن نوع نهال

با توجه به توضیحات بخش قبل، شما باید براساس آب و هوای منطقه خود یکی از ارقام را انتخاب کرده و همان نوع را سفارش دهید. ضمن اینکه، می‌توانید از کارشناسان آریا نهال نیز در این باره کمک بگیرید.

  1. بررسی قیمت

اگر می‌خواهید که یک خرید مقرون‌به‌صرفه داشته باشید، استعلام قیمت را پیش از خرید جدی بگیرید. با داشتن قیمت حدودی بازار می‌توانید نهال‌های اصل را شناسایی کرده و اقدام به تهیه نوع باکیفیت انواع درخت زردآلو کنید.

  1. شیوه نگهداری از درخت

بعضی درختان شرایط ویژه‌ای برای رشد دارند مثلا: در بعضی خاک‌ها عملکرد بهتری دارند یا میزان آبیاری مشخصی برای آن وجود دارد. شما موظف هستید که در هنگام خرید این اطلاعات را از فروشنده دریافت کنید تا انتخاب خوبی داشته باشید و از آسیب‌ها و بیماری‌های احتمالی جلوگیری کنید.

کلام پایانی در خصوص انتخاب انواع درخت زردآلو

در این مطلب به بررسی انواع درخت زردآلو و ویژگی‌های اصلی آن پرداختیم تا با استفاده از آن بهترین نهال زردآلو را از نهالستان معتبر آریا نهال برای باغ خود خریداری کنید. عواملی مثل؛ عمر مفید، باردهی مناسب و کیفیت بالای محصولات باعث می‌شود که پرورش این میوه یکی از پر رونق‌ترین تجارت‌هایی باشد که در پیش می‌گیرید.

جهت خرید نهال با ما در تماس باشید

شما عزیزان می توانید جهت خرید انواع نهال پربار با کارشناسان سایت ارتباط برقرار کرده و با دریافت مشاوره رایگان، بهترین نهال میوه را خریداری نمایید. فروش انواع نهال میوه با مجوز رسمی جهاد کشاورزی و ضمانت بازگشت واقعی کالا صورت می پذیرد.

این مطلب را دوست داشتید؟

بله پسندیدم
2

نفر این مطلب را پسندیدند

ارسال دیدگاه

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “معرفی انواع درخت زردآلو پربار ایرانی و خارجی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *