خواص میوه ها چیست؟ {برسی فواید 30 میوه ی جذاب در دنیا}
مقدمه ای بر فواید میوه برای سلامت انسان:
بهره بردن از خواص میوه جزء نعمت های خداوند بزرگ است که برای انسان ها در روی زمین قرار داده است. در کشور عزیزمان ایران بسیاری از میوه ها یافت می شود و گروهی از میوه ها که موجود نیست، از سایر کشورها وارد سرزمین ما می شوند.
تمام انسان ها باید مصرف روزانه میوه را در زنجیره غذایی خود داشته باشند. ویتامین و مواد معدنی موجود در تمامی فواید میوه ها به هیچ عنوان قابل قیاس با قرص ها و مکمل های شیمیایی نیست.
بهتر است بدانید که عده ای به اشتباه منصرف آبمیوه از خوردن خود میوه بهتر می دانند اما این یک دروغ و بازار گرمی برای عده ای نیست. به عقیده بسیاری از متخصصین علم تغذیه همانند دکتر کرمانی؛ مصرف خود میوه نه تنها می تواند مواد معدنی و پروتئین های بدن شمارا تامین کند، بلکه فیبر موجود در هر میوه به هیچ عنوان قابل مقایسه با مصرف آبمیوه نیست.
در این مطلب همراه ما باشید تا بیش از 25 خواص میوه مقوی و پر خاصیت را از نظر خواصیت هایی که برای بدن انسان دارند، بررسی و مقایسه کنیم، پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
خواص مغز جذاب گردو:
اگر بخواهیم در مورد خواص میوه گردو؛ صحبت کنیم به جرات می توان گفت می توان از آن کتابی تالیف و گردآوری کرد. چرا که این نعمت خداوندی، سرشار از انواع پروتئین، ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان است که در ادامه چند مورد مهم و تاثیر گذار آن را برای شما عزیزان شرح خواهیم داد.
خواص گردو شامل خواص درمانی نیز می شود. از مغز گردو که سرشار از ویتامین گروه B برای تهیه دارو هایی به منظور جوان سازی پوست بدن انسان انجام می شود استفاده می کنند.
خواصیت دیگر میوه گردو که این روزها شاید بسیار آن را در رادیو و تلوزیون دیده و یا شنیده باشید، ساخت شامپوهایی بر گرفته از روغن مغز گردو، برای تقویت و افزایش تراکم موی سر و همچنین درمان شوره سر می باشد.
محصول نهال گردو همچنین تاثیر مستقیم بر روی افزایش حافظه و تقویت هوش انسان ها دارد. به مادران باردار توصیه می گردد برای آنکه فرزندان باهوش و زرنگی در آینده داشته باشید، خورد مغز گردو خام را در دوران بارداری فراموش نکنید.
درمان یبوست، کمک به لاغری، درمان افسردگی و استرس، کمک به کاهش دیابت، جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های حافظه مثل آلزایمر، جلوگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن مخصوصا در این دوران کرونا که باید ایمنی بدن بسیار بالا باشد، تنها مواردی انگشت شمار از هزاران خواص میوه گردو است.
خواص میوه پسته و تاثیرات آن بر سلامت انسان:
محصول نهال پسته از جمله میوه ها و خشکباری است که جنبه صادراتی دارند و امروزه در تمام دنیا پسته ایران معروفیت و محبوبیت خود را پیدا کرده است. پسته دارای ارزش غذایی بسیار بالایی برای بدن انسان است و پزشکان طب سنتی و نوین، استفاده از آن را برای همه ی انسان ها توصیه کرده اند.
از جمله مهمترین مواد مهم موجود در خواص پسته می توان به آهن، کلسیم، مس، سدیم، و انواع ویتامین های آ، ب6، و ویتامین ث اشاره کردو همچنین وجود اسیدهای آمینه و چربی ها و فیبرهای ضروری برای بدن انسان که در پسته موجود است، می تواند پسته را به عنوان یک مغذی بسیار کامل برای بدن انسان دانست.
از نظر جنبه درمانی پسته؛ خواص میوه پسته برای افرادی که مبتلا به لوسمی (کم خونی) هستند، همچنین به منظور درمان سرفه، تقویت قوای جنسی، برای درمان اسهال، آرامش اعصاب و تقویت معده، خوردن مقداری از پسته در روز ضروری است.
خوردن روزانه چند پسته میتواند روند پیری و کهولت سن را در انسان ها کاهش دهد و پوست انسان ها را شفاف و مطوب نگه دارد. همچنین می تواند به تقویت و رشد موی سر و افزایش تراکم آن به حدی زیادی کمک کند.
خاصیت میوه درخت انگور چیست:
مصرف انگور و مشتقات آن برای بدن انسان بسیار مفید است. منظور از از مشتقات انگور در واقع خشکباری مثل:
- کشمش،
- مویز،
- غوره،
- شیره انگور و … می باشد.
درخت انگور از جمله درختان بسیار سود ده و پر بار است که از تولیدات ان استفاده های فرآوانی می شود.
امام رضا (ع) در مورد خواص میوه انگور فرموده اند: انگور را به صورت دانه دانه مصرف کنید تا بتواند شما را در جهت هضم غذا کمک کند. از این سخت امام بزرگوار می توان این را برداشت کرد که شاید مهمترین خاصیت میوه درخت انگور کمک به بهبود عملکرد گوارشی بدن انسان است.
از نظر ارزش غذایی انگور می توان به وجود انواع وتامین های گروه C , A , K اشاره کرد. همیچنین مواد معدنی همانند فسفر، منیزیم و پتاسیم که مورد نیاز بدن انسان است، در انگور وجود دارد و دیگر لازم به خوردن قرص های شیمیایی مختلف برای تامین این مواد معدنی نیستیم.
از جمله مهمترین خواص میوه انگور می توان به کاهش استرس و خستگی، کنترل دیابت، پیشگیری از آلزایمر و سرطان هایی مانند سرطان سینه و همچنین تقویت و قوی کردن سیستم ایمنی بدن انسان اشاره کرد.
خواص میوه بادام بر سلامت انسان:
میوه نهال بادام که ما از آن به عنوان یک منبع مغزی و بسیار مقوی یاد می کنیم هم به صورت خوراکی مصرف می شود و هم روغنی که از مغز آن گرفته می شود برای مغز انسان فواید زیادی دارد.
خواص بادام سرشار از انواع ویتامین ها، کلسیم، فسفر، آهن و پروتئین ها است. همچنین چربی های غیر اشباء موجود در آن برای سلامت انسان مفید می باشد. مواد مغذی موجود در بادام سبب تامین بسیاری از مواد معدنی بدن می شود و همین امر سبب شده است تا در رژیم های غذایی توصیه شده پزشکان تغذیه، بیشترین توصیه ها در مورد بادام صورت گیرد.
اگر بخواهیم 10 مورد از بهترین فواید میوه بادام را نام ببریم باید از:
- بهبود وضعیت گوارش و درمان یبوست،
- کمک به کاهش وزن،
- افزایش انرژی و متابولیسم بدن،
- خواص ضد سرطانی،
- کاهش التهابات بدن،
- مراقبت از پوست،
- تنظیم و بهبود عملکرد فشار خون،
- تقویت استخوان ها،
- تنظیم چربی و کلسترول بدن
- و تقویت سیستم ایمنی بدن که در این روزهای کرونایی به شدت به ان نیاز داریم، اشاره کرد.
خواص میوه درخت انجیر چیست؟
انجیر از آن دسته از میوه ها است که در هر شرایطی می توان از آن استفاده کرد. عده ای انجیر را به صورت تازه و برای یک میزه لذیذ استفاده می کنند. عده ای انجیر را خشک کرده و خشک شده آن را در کنار سایر آجیل ها بهره می برند. عده ای دیگر نیز از انجیر ترشی ها و مربا ها بسیار خوش مزه و لذیذ را تهیه می کنند.
همانطور که در بالا به ان اشاره کردیم، می بینید که خواص و نوع استفاده از میوه نهال انجیر بسیار زیاد است و به روش های گوناگونی از ان استفاده می شود. اما در ادامه میخواهیم در مورد خواص درمانی و علمی انجیر برایمان مواردی را شرح دهیم.
خواص میوه ی انجیر منبع بیشماری از اسیدهای چرب امگا 3 و 6 است که این اسیدها در درفع حمله های قلبی در بدن انسان بسیار موثر است. از دیگر خواص انجیر می توان به در درمان بیماری لوسمی(کم خونی) اشاره داشت. پزشکان زیادی مصرف انجیر را برای کسانی که بیماری کم خونی دارند توصیه می کند.
سایر خاصیت میوه انجیر شامل: کاهش کلسترول بدن، تقویت استخوان ها، تنظیم گردش خون، کمک و تقویت قوای جنسی در مردان و درمان بیماری هایی مثل تنگی نفس و آسم اشاره کرد.
خواص میوه انار:
همه ما با نگاه کردن به نهال انار و میوه آن، خاطرات دوران کودکیمان و شعر زیبای ” صد دانه یاقوت ” در ذهنمان نقش می بندد. انار خاصیت های بیشماری دارد که در این قسمت فقط به تعداد انگشت شمار آن اشاره خواهیم کرد.
انار از جمله میوه هایی است که امام معصوم از آن به عنوان میوه بهشتی یاد کرده اند. خواص انار بسیار حائز اهمیت و مهم است. اگر بخواهیم علمی به خواص انار نگاه کنیم باید میوه انار و روغن هسته آن را جدا کرد.
میوه انار دارای 2 ماده مهم به نام های پونیسیک اسید و پونیکالاجین است. این دو ماده سرشار از آنتی اکسیدان و اسید های چرب مفید امگا 6 هستند که برای سلامت بدن انسان بسیار مفید است.
شاید این توصیه مهم که انار موجب افزایش خون می شود و خون ساز است را بارها شنیده باشید. باید بگوییم که این توصیه تا حد زیادی درست است. چرا که مصرف میوه انار در روند خون سازی بدن انسان تاثیر بسزایی دارد.
از جمله مهمترین خواص میوه انار می توان به کمک به کاهش فشار خون، کمک به درما پروستات، کاهش خطر حملات قلبی، کمک به مرطوب و شفاف بودن پوست، کمک بهبود عملکرد و خون رسانی به سرکه سبب کاهش ریزش مو و سفید شدن مو خواهد شد.
خواص میوه ی شلیل در انسان:
شلیل میوه ی لذیذ و خوش طعمی است که بیشتر مردم جهان آن را دوست دارند و از آن استفاده می کنند. در کشور عزیز ما ایران میوه درخت شلیل به وفور یافت می شود و درصد قابل توجهی از باغات ایران به کشت شلیل اختصاص دارد.
اگر به رسانه های معتبر علمی و پزشکی مراجعه کنید و در مورد خواص شلیل جستجو کنید با انبوهی از خواص میوه شلیل مواجه شوید. اما دراین قسمت ما میخواهیم چند مورد مهم از خواص شلیل را برای شما عزیزان شرح دهیم.
اگر اضطراب و استرس به سراغ شما آمده است، توصیه می کنیم شلیل مصرف کنید. زیرا منیزیم موجود در میوه شلیل سبب آرامش اعصاب و روان شما خواهد شد. خواص تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در میوه شلیل، مخصوصا در این روزهایی که با ویروس کرونا درگیر هستیم، بسیار می تواند به ما کمک کند.
بهبود عملکرد گوارش، کنترل قند خون، پاکسازی کلیه ها، کاهش اسیدیته خون، کاهش فشار خون، افزایش متابولیسم بدن، کاهش کلسترول بدن، کمک به درمان التهابات بدن و جوان سازی پوست، از جمله و فواید و خواص میوه درخت شلیل می باشد.
خاصیت میوه درخت هلو:
همین ابتدا در مورد میوه درخت هلو باید بگوییم که 85 درصد آن از آب تشکیل شده است. این خاصیت یک نکته مهم را به ما یاد آوری می کند که مصرف هلو هم می تواند موجوب تامین مقداری از آب بدن شود و هم مواد معدنی و فیبر موجود در آن برای بدن انسان بسیار مفید است.
ویتامین ها و املاح معدنی در خواص میوه هلو شامل ویتامین A و ویتامین گروه B است. همچنین موارد معدنی همچون منیزیم، روی، آهن، پتاسیم و کلسیم در میوه درخت هلو به مقدار زیادی یافت می شود.
اسید کلروژنیک موجود در هلو سبب ضد سرطانی بودن این میوه بهشتی شده است و برای درمان بسیاری از سرطان ها تاثیر گذار است. همچنین میوه هلو یک سم زدای قوی و موثر برای بدن انسان است و می تواند کلیه ها و مجاری گوارشی ما را از سموم مضر برای بدن، پاکسازی کند.
خواص بینظیر هلو در جهت کمک به کاهش وزن بسیار مهم است. به دلیل اینکه هلو دارای قند طبیعی بسیار زیادی می باشد، مصرف آن موجب افزایش قند خون بدن نمی شود و همان طور که میدانید، مصرف مواد قندی سبب افزایش ترشح انسولین و در نتیجه چاقی بدن انسان می گردد.
خواص های میوه سیب چه می باشد:
سیب جزء میوه های بهشتی وعده داده شده از سوی پیامبران و امامان ما مسلمانان است. به عقیده سازمان جهانی بهداشت مصرف روزانه یک عدد سیب برای تمامی انسان های روی زمین از واجبات است.
فیبر بسیار زیاد موجود در میوه سیب، سبب کاهش وزن، بهبود عملکرد گوارشی، نفخ و درمان بیماری اسهال شده است. جالب است بدانید میوه ی به هم تا حدودی مشابه سیب است که می توان عنوان کرد تقویت سیستم ایمنی بدن از جمله مهمترین خواص به و سیب است که با توجه به ویتامین هایی مانند ویتامین C و ویتامین D، حاصل شده است.
بهره بردن از فواید میوه سیب، انسان ها را از خطر ابتلا به پوکی استخوان ها و بیماری ارتروز در امان نگه می دارد. کلسیم موجود در سیب، سبب تقویت ریشه دندان ها و استحکام آنها شده است. برای کسانی که به شیر علاقه ی چندانی ندارد، توصیه می کنیم مصرف سیب می تواند جایگزین خوبی برای تامین کلسیم بدن باشد اما هیچ چیزی جای شیر و مواد مغذی آن را نمی گیرد.
سیب را می توان خشک کرد و به در زمان هایی که سیب وجود ندارد از ان استفاده کرد. همچنین از ان مربا و مشتقات زیادی تهیه می شود که مهمترین آن چای سیب است که به آرامش اعصاب و افزایش تمرکز بسیار کمک خواهد کرد.
خواص میوه درخت زردآلو برای بدن انسان:
به جرات می توان صفت منبع غنی ویتامین را به خواص میوه زرد آلو نسبت داد. زرد آلو دارای ویتامین هایی مانند ویتامین گروه A و B و C می باشد که هر یک از آنها شامل چندین نوع از ویتامین است.
مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، روی ، آهن، مس، سدیم و گوگرد از جمله مهمترین مواد معدنی موجود در زرد آلو است که برای بدن انسان مفید می باشد. از زرد آلو فرآورده های زیادی مثل برگه ی زرد آلو، مربا و ترشی تهیه می شود که می توان از آن ها در فصلی که زردآلو وجود ندارد به عنوان جایگزین استفاده کرد.
زردآلو دارای زانتوفیل و رتینول است که وجود این دو ماده غنی در بدن، سبب افزایش قدرت بینایی و یا کاهش خطر کم سویی چشم و همچنین کاهش خطر ابتلا به بیماری خشکی چشم می گردد.
از جمله خواص میوه زردآلو می توان به روغن زردآلو اشاره کرد که در درمان گوش درد های مزمن می تواند مسکن قوی و سریع برای این آسیب دیدگی باشد. همچنین به بیماران دارای تب شدید، توصیه می شوند مصرف زردآلو را برای کاهش تب و خشک کردن عفونت بدن، فراموش نکنند.
خاصیت میوه درخت آلو:
فواید میوه آلو دارای خواص بیشماری از ویتامین ها، مواد معدنی، کربوهیدارت ها و قند ها است. درمان بیماری یبوست، از جمله روش های مهم و تاثیر گذار مصرف میوه آلو می باشد.
مصرف 4 تا 5 عد آلو در هر روز می تواند شما را از خطر ابتلا به بیماری های گوارشی به طور کامل بیمه کند. اما این نکته را فراموش نکنید که مصرف تعداد زیاد آلو می تواند برای شما خطراتی مثل بیماری اسهال را به همراه داشته باشد.
همچنین الکل موجود در پوست آلو که یک قند الکلی است، می تواند سبب درمان یبوست و درمان آن به شما کمک کند. آز آلو مشتقات زیادی تهیه می شود که لواشک و آلو خشک از جمله معروف ترین های آن است. این دو می توانند جایگزین مناسبی در فصول پاییز و زمستان و زمان هایی که آلو وجود ندارد برای شما باشد.
نباید فراموش کرد که جدای از تمام خواص میوه آلو، این میوه منبع غنی ای از آنتی اکسیدان ها است. از جمله فواید آنتی اکسیدان در بدن انسان می توان به درمان دیابت، کاهش خطر حملات و بیماری های قلبی، تقویت ریشه مو و کمک به تقویت آن و همچنین خواص ضد التهابی آن اشاره کرد.
خواص مصرف میوه گیلاس:
گیلاس جزء میوه هایی است که تقریبا سرتاسر سال می توان ان را پیدا و مصرف کرد. در زمان هایی که گیلاس وجود ندارد می توانید از کمپوت آن استفاده کنید و مواد مغذی مورد نیاز بدن خود را از آن دریافت کنید.
مصرف گیلاس سبب کاهش اسیدیته بدن می گردد. همچنین مصرف گیلاس در دوران بارداری می تواند سیستم ایمنی بدن مادران و فرزندان انها را بالا ببرد و آنها را از خطرات عفونت های شایع در امان نگه دارد.
ویتامین های موجود در گیلاس شامل ویتامین A و B می باشد که وجود چنین ویتامین هایی در بدن انسان ضروری است. ویتامین C نیز از جمله ویتامین های موجود در گیلاس است که منبع غنی از آنتی اکسیدان می باشد.
شاید برای شما پیش آمده باشد که در کمال خستگی و بیحالی باشید اما خوابتان نبرد. نوجه داشته باشید که مصرف گیلاس می تواند به شدت روی خواب شما تاثیر گذار باشد و خوابتان را عمیقتر کند و آن را بهبود دهد.
از جمله خواص میوه ی گیلاس می توان به درمان نقرس، کاهش التهابات، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و کمک به سلامت قلب، کمک به دفع سموم بدن و بهبود عملکرد کلیه ها و مثانه و همچنین خواص ضد سرطانی آن اشاره کرد.
استفاده از فواید میوه گلابی چه مزایایی دارد:
میوه گلابی از جمله میوه های مقوی و لذیذ است که کمتر آدمی است که آن را دوست نداشته باشد. اگه خدایی نکرده گذرتان به بیمارستان ها و ملاقات از بیمار افتاده باشد، کمپوت های گلابی را به وفور مشاهده خواهید کرد.
آیا تا به حال از خود پرسیده اید چرا برای مریضان بیشتر کمپوت گلابی توصیه می شود. خواص بسیار زیاد گلابی و فرآورده هایی که از آن تهیه می شود و تاثیر سریع مصرف آن سبب شده است تا از آن برای بهبود عملکرد بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن، مورد استقبال قرار گیرد.
مصرف گلابی فواید زیادی دارد که مهترین آن در مورد پوست و مو است. ویتامین c موجود در گلابی سبب تولید سلول های جدید و جایگزین شدن آن ها با سلول های مرده پوست است. همچنین اگر موهای لطیف و براقی می خواهید، توصیه می کنیم مصرف گلابی را در دستور کار قرار دهید.
سایر فواید میوه نهال گلابی شامل: درمان اکنه، کاهش چربی پوست، کاهش چین و چروک پوست، درمان گلو درد و گلوچرکی، بهبود تنفس در بیماری هایی مثل انفولانزا و کرونا، کاهش تب بدن بیمار، درمان ارتروز و نقرص و تنظیم فشار خون از جمله مهترین خواص میوه گلابی است.
خاصیت میوه توت چیست:
مصرف توت در تابستان از گذشتگان دور به ما به ارث رسیده است. میوه توت سرشار از ویتامین ها، پروتئین ها و مواد معدنی است. گذشتگان مصرف توت در فصل گرما را برای تنظیم دمای بدن بسیار توصیه کرده اند و این عمل در علم پزشکی امروز نیز به اثبات رسیده است.
توت را می توان به صورت خشک شده و جایگزین بسیار مناسب برای قند دانست. مخصوصا افرادی که مبتلا به مرض قند و بیماری دیابت هستند، می تواند جایگزین مناسبی باشد.
تنظیم فشار خون از جمله مهمترین خواص و فواید میوه توت است. عملکرد توت در تنظیم فشار خون بیشتر مربوط به رگ ها می شود. مصرف توت موجب تقویت شکل ظاهری رگ های خونی می گردد و از شل شدن آنها که عامل اصلی سکته قلبی نیز می باشد، جلوگیری می کند.
درمان کبد چرب، کاهش پیری ها زودرس، بهبود عملکرد بینایی، تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود کیفیت استخوان ها، افزایش گردش خون، بهبود عملکرد دستگاه گوارش از جمله مهمترین فواید و خواص میوه درخت توت می باشد.
خواص میوه درخت انبه چیست:
خواص مهم میوه انبه شامل: خواص ضد سرطانی، کمک به بهبود عملکرد معده، رفع اتش و گرمای بدن، جلوگیری از گرما زدگی، تقویت هوش و حافظه، درمان کم خونی و سم زدایی بدن انسان است.
با نگاه به نعمت های خداوندی می توان ایمان خودمان را به خدای بزرگ بیشتر کنیم. خداوند بزرگ میوه ای مثل انبه را در گرم ترین نقاط زمین پدید می آورد اما خود این میوه گرما را از بدن دور می سازد. این میوه جزع شیرین ترین میوه های است اما دیابت و قند خود بالا را درمان می کند. پس باید خدای بزرگ را به خاطر این نعمت های بزرگ و بی کران شاکر باشیم.
خواص میوه درخت گوجه سبز:
شاید به عنوان یک مصرف کننده میوه گوجه سبز از فواید این میوه آگاهی نداشته باشید و خوردن آن برای شما جنبه فان و سرگرمی داشته باشد. اما بهتر است بدانید میوه گوجه سبز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن انسان است.
درمان بیماری های مثل آسم، دیابت، مشکلات روده، کمک به بهبود عملکرد روده و گوارش بدن، کمک به سلامت صفرا و کبد، بهبود عملکرد اشتها و افزایش سیستم ایمنی بدن، از جمله خواص مهم این میوه سبز و دوست داشتنی یعنی گوجه سبز است.
خواص خوردن میوه درخت خرمالو:
شاید افراد زیادی باشند که میوه خرمالو را به دلیل خاصیت گس شدن دهان، دوست نداشته باشند. اما توصیه می کنیم در فصولی که این میوه مقوی در بازار موجود است حتما آن را استفاده نمایید.
خواص و فواید میوه درخت خرمالو شاید تا ماه ها در بدن انسان باقی بماند و برای بدن ایفای نقش کند. اگر کمبود ویتامین دارید توصیه می کنیم مصرف قرص های رنگارنگ و شیمیایی را کنار گذاشته و خرمالو مصرف کنید تا ویتامین مورد نیاز بدنتان تامین گردد.
خواص میوه درخت آلبالو:
مصرف آلبالو تا حد زیادی قند بدن انسان را تامین خواهد کرد و برای کسانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند خوردن آن توصیه می گردد. مصرف شرب و فراورده های آلبالو، در تابستان می تواند برودت و دمای بدن را تنظیم کند و گرما را از بدن دور نگه دارد.
کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، کمک به خون سازی و خون رسانی، درمان کبد چرب، تقویت بینایی ، درمان خشکی چشم، کاهش چربی موجود در خون، کمک به سم زدایی بدن به وسیله افزایش میزان و حجم ادرار، درمان و کاهش خطر ابتلا به بیماری نقرس و کمک به دفع سنگ کلیه، ازجمله مهمترین فواید میوه آلبالو می باشد.
خواص میوه درخت ازگیل:
ازگیل درختی کوتاه قد و بوته ای شکل است که بیشتر در شمال کشور ایران کشت می شود. درخت ازگیل گونه های جنگلی و خودرو نیز دارد که بسیاری از عطاران و گیاه شناسان مسافت های بسیار زیادی را برای پیدا کردن آن طی می کنند.
زیرا معتقد هستند که ازگیل خواص بینظیری در درمان سرطان و دیابت دارد. همچنین برای افرادی که از مشکل تنفسی و بیماری هایی مثل آسم رنج می برند، خوردن میوه درخت ازگیل بسیار توصیه شده است. ازگیل سبب تقویت و استحکام استخوان ها خواهد شد و به مادران باردار خوردن ازگیل به منظور تقویت بافت استخوانی نوزادان، بسیار توصیه می شود.
خواص میوه درخت به برای بدن انسان:
با نزدیک شدن به فصل پاییز و بهار، افرادی که از آلرژی های مزمن رنج می برند، بهتر است مصرف خام و یا پخته میوه درخت به را در برنامه غذایی خود داشته باشند. زیرا به خواص فوق العاده ای در درمان آلرژی دارد.
در زمان سرماخوردگی یا آنفولانزا مزمن، مصرف میوه به؛ که خواص ضد ویروسی دارد میتواند بدن شما را مقاوم و قوی کند تا بتوانید عفونت موجود در بدن خود را درمان و از بین ببرید. همچنین آنتی اکسیدان موجود در میوه به در برابر سلول هایی که سبب به وجود آمدن سرطان در بدن می شود که از ان ها به سلول های سرطانی یاد می شود را از بین میبرد.
خاصیت میوه درخت زرشک:
مصرف زرشک از قدیم و به منظور ایجاد نقوش زیبا بر روی برنج، بسیار رواج داشته است. امروزه نیز به همان روش گذشته از زرشک که جزع خشکبار صادراتی ایران می باشد، استفاده می شود.
اما شاید با خواص بی نظیر میوه زرشک آشنایی نداشته باشید. یکی از مهمترین خواص میوه درخت زرشک، درمان بیماری پسوریازیس است که به ذاته یک بیماری خود ایمنی است. به این صورت که گروهی از سلول های ایمنی بدن به اشتباه سلول های دیگر و سالم را دشمن و بیماری تشخیص داده و ان ها را نابود می سازند.
به همین روند بدن رفته رفته ضعیف خواهد شد. پزشکان خوردن میوه زرشک برای درمان این بیماری را توصیه کرده اند و پیشنهاد می کنند برای در امان ماندن از این بیماری حداقل هفته ای 2، زرشک را بار مصرف نمایید.
خواص میوه درخت عناب چیست:
مهترین خواص های میوه عناب؛ کاهش غلظت خون و تصفیه آن می باشد. افرادی که غلظت خون بالایی دارند باید مصرف روزانه 10 تا 15 عدد عناب را در دستور کار داشته باشند.
افرادی که در زمان سرماخوردگی آبریزش بینی دارند و یا به آلرژی های مزمن مبتلا هستند، می توانند هماند اسپند، عناب را بو داده و و آن را بو کنند. این عمل تا حد زیادی آلژی و آبریزش بینی را درمان خواهد کرد.
فواید میوه فندق برای بهبود حافظه:
مصرف روزانه فندق به تعداد 3 تا 5 عدد می تواند در تقویت هوش و حافظه به شما کمک کند. در زمان امتحانات و ساعاتی که استرس و فشار فکری زیادی دارید، ممکن است علکرد هوش شما مختل گردد. به همین دلیل توصیه می کنیم استفاده از میوه فندوق را فراموش نکنید.
جمع بندی نهایی در رابطه با خواص میوه:
همانطور که در این مطلب به طور گسترده و عمومی به آن اشاره کردیم، مصرف میوه و خواص میوه برای بدن انسان ضروری است. تمامی میوه ها دارای خواص می باشد و هر میوه در یک خاصیت منحصر به فرد و تاثیر گذار است.
خاصیت میوه و مصرف آن را فراموش نکنید و تا حد امکان سعی کنید فواید میوه را در برنامه غذایی روانه خود داشته باشید تا بتوانید بدن سالم و پاک، به دور از انواع بیماری ها داشته باشید.
امیدوارم این مطلب برای شما عزیزان مفید بوده باشه. سپاس از همراهی شما.
منبع:
https://www.botanical-online.com/en/food/fruit-properties
https://study.com/academy/lesson/properties-of-fruits-vegetables.html
https://www.fao.org/3/v5030e/v5030e05.htm
این مطلب را دوست داشتید؟
نفر این مطلب را پسندیدند
ارسال دیدگاه