کاشت نهال چگونه می باشد؟ {آموزش کاشت 25 رقم از درختان میوه}

دسته بندی: آموزش کاشت نهال جدیدترین مقالات
1400.06.17

کاشت نهال؛ آغاز چرخه ی حیات انسان:

نهال های کشاورزی سرچشمه روزی خداوند در زمین است. چرا که منبع غذایی و تامین میوه ها و خواص آن ها برای انسان، از آنها سرچشمه می گیرد. کاشت نهال؛ سبب رونق و آبادی منطقه کشت شده خواهد شد.اشتغال زایی، درامد، تصفیه هوا و تولید، تنها چند مورد از ده ها مزیت کاشت درخت ؛ است. نهال های زراعی به زمین ها رونق می بخشند و روزی انسان های روزی  کره زمین را پدیدار می کنند.

هر کجا که خبری از کشاورزی و زمین زراعی باشد، خبر آب است. و هر جا که آب باشد، یعنی آبادی و سرزندگی در آن وجود دارد. انسان ها از قرن ها پیش همواره به کشاورزی مشغول بوده اند و در مکان هایی زندگی کرده اند که آب در آن وجود داشته است.

کاشت درخت میوه

از گذشتگان انسان ها همواره به دنبال آب بوده اند و همیشه در تلاش برای رسیدن به آن بوده اند. چرا که تنها با آب است که می توان سرسبزی و آبادانی را در زمین ها به ارمغان آورد و برعکس آن زمین های خالی از انسان، همیشه متعلق به زمین های بدون آب و کشاورزی بوده است. ایران عزیز ما کشوری 4 فصل است و هر منطقه از آن مخصوص کاشت یک رقم از نهال است. این یعنی ما نعمت استفاده از همه  میوه ها و خوراکی هایی که از زمین های حاصلخیزمان به دست می آید را داریم.

در این مطلب قصد داریم تا در مورد کاشت نهال؛ و انواع روش های کشت درخت؛ به شما توضیح دهیم. همچنین تمام نهال های موجود در مجموعه آریا نهال؛ را از نظر زمان و نوع کشت، بررسی خواهیم کرد. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

مراحل قبل از کشت نهال های زراعی:

هر کشاورز نمونه ای می داند که قبل از کاشت نهال های زراعی؛ در زمین خود باید موارد مهمی را در نظر بگیرد. این موارد به نهال مورد نظر و روش نگهداری آن بسیار وابسته است.

رعایت موارد مهمی که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد می تواند زمین شما را به یک زمین پربار و سود ده تبدیل کند که می توانید روزی خود و افراد بسیاری را از ان تامین کنید.

کاشت درخت بر اساس آب و هوای منطقه:

همانطور که می دانید هر درختی توانایی رشد و ادامه حیات در هر منطقه را ندارد. بعضی از درختان نیازمند آب و هوای گرم هستند و بعضی برعکس آن هستند. بعضی از درختان می توانند در آب و هوای بارانی و شرجی دوام بیاورند، اما بعضی از درختان امکان ادامه حیات در چنین مناطقی را نخواهند داشت.

در نتیجه انواع درختان نمی توانند در هر منطقه ای رشد کنند. پس ابتدا باید آب و هوای  منطقه خود و واژه های علمی و آب و هوایی منطقه خود را بشناسید. آب و هوا به 2 دسته کلی آب و هوای سرد و گرم تقسیم بندی می شود که هر کدام از آنها زیر شاخه های خود را دارد.

کاشت نهال میوه

آب و هوای سرد و خشک، سرد و بارانی، آب وهوای گرم و خشک، گرم و مرطوب، آب و هوای شرجی از جمله نوع آب و هوا است که شاید تعدادی از آن ها به گوشتان خورده باشد.با توجه به هر یک از شرایط آب و هوایی گفته شده باید بدانید که آب و هوا اولین و مهمترین رکن برای کاشتن نهال است و بدون در نظر گرفتن آن، شما نمی توانید توقع درامد و سود دهی از زمین های خود را داشته باشید.

آزمایش خاک جزو ضروریات است:

آزمایش خاک امروزه به صورت کاملا علمی و اصولی و توسط متخصصین خاک شناسی انجام می شود. انجام این اقدام مهم خیال شما را برای کاشت نهال مورد مورد نظر، راحت کرد. شاید بپرسید که آزمایش خاک چه تاثیری در انتخاب نوع درخت برای کشت خواهد داشت.

این سوال درستی است و بسیاری از کشاورزان سنتی ایران و جهان از ان اطلاعی ندارد. باید این را پذیرفت که کشاورزی این روزها با گذشتگان ما بسیار متفاوت است. امروزه درختان مورد اصلاح نژاد قرار می گیرند و باروری آنها، نیاز به آب و حتی قد آن ها مورد تغییر قرار می گیرد.

هر درختی دارای یک سری نیاز است تا به وسیله آنها به رشد و تولید محصول بپردازد. تامین نیاز های معدنی درختان در 90 درصد موارد از طریق خاک امکان پذیر است و درختان منابع مورد نیاز خود را از خاک دریافت می کنند.

حال  سوال این است، شما چطور می توانید مواد معدنی و مورد نیاز درختان خود را درون خاک بیابید. این عمل تنها با آزمایش خاک امکام پذیر است و شما می بایست هنگام خرید نهال برای کشت در زمین خود، مواد معدنی موجود در زمین خود را با نیاز های درختان کشاورزی تطبیق دهید و سپس اقدام به کاشت درخت کنید.

شخم زدن خاک  قبل از کاشت نهال:

پس از آنکه زمین محل کشت نهال؛ خود مورد آزمایش قرار دادید باید هنگام زیر رو کردن زمین قبل از کشت، فقر خاک را جبران کنید. از این رو بهتر است قبل از کاشت نهال های زراعی، زمین محل کشت را شخم زده تا هوای کافی به زمین برسد.

شخم زدن زمین فواید بسیار زیادی دارد. اگر در زمین مورد نظر قبل از کشت نهال؛ محصول زراعی کاشته باشید قطعا بقایای آن هنوز روی زمین موجود است. این ها ممکن است به اصطلاح از زور و قوت زمین بکاهند. در نتیجه با زیر رو کردن زمین همین باقی مانده های دوره قبلی کشت، تبدیل به کود شده و برای زمین مفید می باشد.

همچنین باعث نرم شدن خاک می گردد. این عمل در بسیاری از نهال های زراعی رشد درختان شما را دو چندان خواهد کرد. چرا که در نتیجه نرم بودن خاک، درختان شما می توانند به راحتی ریشه زایی کنند. به علاوه اینکه آب و مواد معدنی راحت تر در عمق خاک نفوذ می کند.

انتخاب درخت مناسب برای کاشت نهال یک هنر است:

در کشور ایران بسیاری از نهال های زراعی کشت و تکثیر می شوند. نهالستان ها و فروشنده های بسیاری هم در این زمینه فعالیت می کنند. بسیاری از نهال های زراعی نیز از خارج از مرز های ایران وارد سرزمین ما می شوند.

انتخاب درخت مناسب برای کاشت در زمین های زراعی امروزه یک تخصص و هنر محسوب می شود. چرا که با توجه اینکه نهال های زراعی اغلب در سنین کم فروخته می شوند، شناسایی و تفکیک آنها از یکدیگر، کار دشواری است و تخصص خود را می طلبد.

همچنین توانایی شناسایی خواص و احتیاجات درختان و هماهنگ کردن آن با شرایط زمین زراعی، کاری است که خیلی ها هنوز به آن توجهی ندارند و آن را نادیده می گیرند. در نتیجه نمی توانند به رشد به سود دهی مورد انتظارشان برسند.

امروزه و با گسترش اینترنت و خرید های اینترنتی تا حد زیادی این امر آسان شده است. چرا که شما به راحتی می توانید به وبسایت های متخصص در زمینه فروش و عرضه انواع نهال های زراعی مثل سایت آریا نهال مراجعه کرده و با جزئیات تمام و بررسی های تخصصی، می توانید نسبت به خرید نهال مورد نظر اقدام نمایید.

در گذشته شما عزیزان،  جدای از نبود اطلاعات دقیق و علمی در مورد کشاورزی، محدود به انتخاب نهال زراعی مورد نظر از چند نهالستان محل کشاورزی خود بوده اید. اما امروزه و تنها با یک تماس تلفنی می توانید نهال مورد نظر خود را از هر کجای ایران سفارش دهید و چند روز بعد از را تحویل بگیرید. به علاوه اینکه شما می توانید در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ هزینه ای ده ها رقم از نهال زراعی را با یکدیگر بررسی نمایید و برای کاشت نهال خود اقدام کنید.

روش های کاشت انواع نهال:

  1. روش کاشت درخت های زراعی و باغی با یکدیگر تفاوت های بسیاری دارد.
  2. ما در مجموعه آریا نهال بیش از 25 نهال زارعی را به فروش می رسانیم.
  3. در این قیمت قصد داریم تا در مورد زمان و نحوه کاشت انواع نهال به صورت تخصصی صحبت کنیم، پس تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

به زمان کاشت نهال؛ توجه ویژه ای داشته باشید:

زمان کاشت و دقت در انتخاب ان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. گروهی از درختان باید در فصل تابستان کشت شوند. گروهی دیگر نیز باید در فصل بهار و بعد از پایان فصل سرما کشت شوند. در نتیجه بهتر است زمان کشت مناسب برای هر یک از درختان زراعی را بدانید.

نحوه کاشت نهال های زراعی با یکدیگر متفاوت است:

اگر فکر می کنید که با کندن چاله و قرار دادن نهال در آن و استفاده از این روش می توانید اقدام به کاشت تمامی نهال های زراعی کنید، سخت در اشتباه هستید. کاشت نهال با توجه به نوع نهال و ریشه زایی، قد درخت، تراکم شاخ و برگ، می تواند متفاوت باشد. عدم رعایت هر یک از موارد فوق می تواند موجب به وجود آمدن خسارات جبران ناپذیری گردد.

زمان و نحوه کاشت نهال گردو:

درخت گردو از جمله درختان محبوب و پر سود است که کاشت نهال آن در شهری های بسیار انجام می شود. این درخت به دلیل شرایط ویژه آب و هوایی مورد نیاز معمولا در شهرهایی با ارتفاع زیاد کشت می شود.

بهترین زمان برای کاشت نهال گردو به صورت عمومی، اوایل بهار است. اما با توجه به نوع گردو می تواند زمان کاشت متفاوت باشد. انتخاب خاک مناسب برای کاشت گردو؛ از جمله اقدامات مهمی است که باید قبل از خرید نهال گردو به آن توجه داشته باشید.

برای کاشت گردو؛ بهتر است این را بدانید که ریشه درختان گردو به صورت عمودی رشد می کنند. در نتیجه بهتر است خاک محل کشت درارای بافت نرم و به اصطلاح لومی باشد.

به منظور کاشت نهال ابتدا باید فواصل کشت را بر اساس الگوی کشتی که هر نهال گردو

مخصوص به خود را دارد، اقدام به حفر چال کود های به عمق 1.5 متر و عرض 40 سانتی متر کنیم. سپس نهال گردو را درون آن بگذاریم و خاک به همراه مقدار مشخصی از کود را درون چالگود بریزیم و ریشه درخت را به خوبی بپوشانیم. سپس کمی به ان آب  بدهیم. استفاده از قیم در زمان کشت، مخصوصا اگر در مناطقی با باد و باران زیاد هستید،  در زمان کاشت نهال توصیه می گردد.

زمان و نحوه کاشت درخت بادام:

نهال بادام یکی از درختان پرسود است که بسیاری از کشاورزان به ان به جهت صادراتی بودن آن توجه بسیاری دارند. امروزه حجم صادرات بادام از کشور ایران بیش از 1000 تن است.

محصول بادام به دلیل خواص فراوانی که دارد در بین مردم سراسر جهان، شناخته شده و محبوب است و افراد زیادی اقدام به خرید آن می کنند. با تمام این اوصاف، اگر قصد خرید و کاشت نهال بادام را دارید، باید بگوییم که انتخاب درستی را انجام داده اید.

بهتر است این نکته را در نظر داشته باشید که زمان کاشت نهال بر اساس نوع بادام، می تواند متفاوت باشد. اما به صورت نرمال بهترین زمان برای کاشت درخت بادام؛ اواسط آبان ماه تا اوایل دی ماه است.

به منظور کاشت نهال باید بدانید که ابتدا زمین محل کشت را به مقدار مناسب زیر رو کرده تا زمین هوای لازم و تازگی خود را به دست آورد. سپس با رعایت الگوی کشت و رعایت فواصل 5*5 متر، اقدام به حفر چاله هایی با عمق 1 متر و عرض بیشتر نسبت به نهال گردو، کنید. بهتر است این کاشت نهال را زمانی انجام دهید که زمین شما در سایه انداز باشد .

زمان و نحوه کشت نهال انگور:

نهال انگور و میوه آن در سنت دیرینه ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای دارد و استفاده از آن توسط پیشوایان دینی ما نیز توصیه شده است. ریشه های درخت انگور به دلیل گستردگی زیادی دارد بهتر است در خاک نرم و سبکی کاشته شود و کمی از جوانه های آن نیز بیرون از خاک بماند و بهتر است، الگوی کشت مناسب در آن رعایت شود.

به صورت معمول، اواخر فصل زمستان و ابتدای فصل بهار بهترین زمان برای کاشت درخت انگور است. این زمان می تواند با توجه به نوع درخت انگور و نیاز سرمایی آن متفاوت باشد.

زمان و نحوه کاشت نهال پسته:

نهال پسته از نظر نگهداری و شرایط پرورش بسیار با سایر درختان متفاوت است. نحوه کاشت انواع درخت پسته، تفاوت های چندانی ندارند اما زمان کاشت آن می تواند متفاوت باشد.

در شرایط نرمال، بهترین زمان برای کاشت نهال پسته؛ زمانی است که نهال آن در خواب باشد. ابتدای فصل زمستان و بهار، بهترین زمان برای کاشت نهال های پسته است. توجه داشته باشید که بهتر است نهال پسته، قبل از رسیدن یخبندان های زمستانی کاشته شود تا به خوبی ریشه آن جذب خاک گردد.

بهتر است بدانید که درخت پسته هم به صورت نهال کاشته می شود و هم به وسیله کاشت بذر پسته. به منظور کاشت بذر پسته بهتر است زمانی اقدام کنید که سرمای زمستان به طور کامل تمام شده باشد.

کاشت بذر پسته بسیار راحت است و کافیست از قبل بذر را آماده کرده و سپس در 4 یا 5 سانتی متر زیر خاک قرار دهیم و روی آن را مرطوب نگه داریم. اما برای کاشت دخت روش های متعددی وجود دارد که بهترین آن را در ادامه توضیح خواهیم داد.

برای کاشت نهال فواصل 6 متر در 6 را در نظر گرفته در این فاصله های اقدام به حفر چاله هایی به عمق 2 متر و عرض حدود 45 سانتی متر می کنیم. توجه داشته باشید که بهتر است قبل از کشت کود و مواد معدنی مناسب به زمین رسیده باشد. پس از ان همانند سایر درختان اقدام به کاشت درخت پسته می کنید.

زمان و نحوه کاشت نهال هلو:

کاشت درخت هلو نیز روش های متعددی دارد. درخت هلو را می توانید به صورت کاشت دانه آن و همچنین کاشت درخت آن انجام دهید. چون هدف ما در این مبحث کاشت نهال هلو می باشد، در ادامه در مورد آن توضیح خواهیم داد.

برای کاشت نهال هلو باید زمان مناسبی را برای آن در نظر بگیرید. بهترین زمان برای کشت هلو، فصول سرد است. برای  کاشت درخت هلو؛ باید با توجه به الگوی کشت مناسب، فواصل 7*5 را در نظر بگیریم. پس از آن سعی کنید درختان را طوری بکارید که نور افتاب به همه آن ها برسد و بتوانند بدین وسیله فرایند سیتوپلاسم خود را انجام دهند . درخت هلو نسبت به سایر درختان به آبیاری بیشتری احتیاج دارد. در نتیجه سعی کنید مدت زمان آبیاری درختان را پس از کاشت نهال هلو رعایت کنید.

زمان و نحوه کاشت نهال شلیل:

روش کاشت نهال شلیل؛ تا حدودی مشابه درخت هلو است. با این تفاوت که برای کاشت درخت شلیل باید قبل از کشت نهال ها، ریشه آنها را در آب به مدت 4 الی 5 ساعت قرار دهید.

پس از آن با حفر چالگود هایی با فاصله 6 متر از هم حفر کرده و نهال های شلیل را در آن قرار دهید. بهتر است خاک ابتدایی که قرار است ریشه درختان را بپوشاند، نسبت به مابقی خاک محل کشت نرم تر باشد تا هوا به ریشه درختان برسد.

زمان کاشت نهال شلیل؛ در فصول سرد سال است اما بهتر است در اواسط زمستان و زمانی که زمین یخ زده است، از کاشت درخت شلیل خودداری کنید. پس از کشت نهال نیز رسیدگی های منظم و دوره ای آن را فراموش نکنید.

 زمان و نحوه کاشت نهال انجیر:

درخت انجیر جزع درختانی است که در بیشتر مزارع کشاورزی و باغی یافت می شود و بیشتر در کنار سایر درختان و در حاشیه مزارع کاشته می شود. محصول این درخت بسیار مقوی و سرشار از پروتئین ها مفید برای بدن  انسان است.

به منظور کاشت نهال انجیر بهتر است قبل از کشت یک بار زمین را آبیاری کرده و پس آن، زمانی که زمین به صورت کامل خشک نشده است و کمی مرطوب می باشد،  اقدام به حفر چاله ها برای کاشت کنیم. این روش توسط کشاورزان خبره و کاربلد انجام می شود.

زمان کاشت نهال انجیر معمولا با توجه به نوع انجیر مشخص می شود. اما به صورت معمول، زمانی که درختان انجیر در خواب زمستانی هستند، بهترین زمان برای کاشت نهال انجیر است.

زمان و نحوه کاشت نهال سیب:

بهترین زمان کاشت درخت سیب در بهار است. به منظور کاشت سیب باید گودال هایی به عمق 80 سانت تا یک متر حفر کنید و تمام ریشه درختان سیب را در آن قرار دهید.

از آنجایی که بیماری های شایع نهال سیب زیاد است و ممکن درختان شما نیز بیمار شوند، توصیه می کنیم با رعایت الگوی کشت منظم و رسیدگی های مداوم و دوره ای، مانع از ضرر و زیان به باغ سیب خود شوید.

زمان و نحوه کاشت نهال زردآلو:

زرد آلو که یکی از میوه های پر طرفدار ایرانیان است و فرآورده های زیادی از آن حاصل می شود. از این رو کشاورزان زیادی تمایل دارند تا این درخت پر سود را در مزارع خود بکارند.

برای کاشت نهال زردآلو؛ اولین مهمترین نکته ای که باید مد نظر قرار دهید، انتخاب خاک مناسب است. خاک محل کشت زردآلود نباشید سفت و بافت رسی داشته باشد. بهتر است خاک محل کشت درخت  زرد آلو رطوبت را در خود نگه دارد.

بهترین زمان برای کاشت درخت زردآلو، اوایل بهار است. به منظور کشت آن می بایست خاک را به عمق 50 سانت تا 1 متر کنده، سپس نهال را در زمانی که محل کشت در سایه انداز قراردارد داخل چالگود قرار دهیم و روی آن را بپوشانیم.

زمان و نحوه کاشت نهال انار:

نهال انار را می توان هم به صورت بذری کاشت و هم نهال آن را می توان کاشت. برای کاشت نهال انار که معمولا در اثر قلمه زدن از سایر درخت انار به دست می آید، در فواصل 7*7 اقدام به کندن چاله هایی به عمق 1 متر می کنیم. سپس اقدام به کاشت درخ انار می کنیم.

زمان و نحوه کاشت نهال آلو:

برای کاشت درخت آلو بهتر است همان مواردی که برای کاشت نهال زردآلو در نظر گرفته ایم، برای این نهال نیز رعایت کنیم. با این تفاوت که نهال آلو نسبت به نهال زردآلو بیشتر بیمار می شود. در نتیجه باید رسیدگی به آن بیشتر از بقیه نهال ها باشد.

زمان و نحوه کاشت نهال گیلاس:

گیلاس از جمله میوه های پر طرفدار و محبوب ایرانیان است که از آن می توان مربای گیلاس، کمپوت و …  نیز درست کرد. از این رو کارخانه های بسیاری به دنبال خرید میوه گیلاس هستند.

بهترین روش برای کاشت نهال گیلاس حفر چاله هایی با فواصل 5*5 است. توجه داشته باشید که محل کشت درخت گیلاس به هیچ عنوان نباید خاک اسیدی داشته باشد. پس بهتر است قبل از کشت نهال گیلاس؛ خاک محل کشت را مورد آزمایش قرار دهید.

زمان و نحوه کاشت نهال گلابی:

درخت گلابی معمولا به وسیله دانه گلابی تکثیر می شود. برای کاشت درخت گلابی در زمین های خود می توانید خودتان دست به کار شوید و اقدام به پرورش نهال گلابی نمایید.

اما اگر وقت و حوصله ی این کارها را ندارید، بهتر است نهال 2 ساله گلابی را از نهالستان های معتبر مثل نهالستان آریا نهال، خریداری نمایید.

زمان و نحوه کاشت نهال توت:

درخت توت معمولا در شرایط آب و هوایی سرد و خشک باروری دارد و می تواند تولید محصول کند. ما در کشور ایران باغ نهال توت یا خیلی کم داریم یا اصلا نداریم. بیشتر کشاورزان در کنار سایر درختان زراعی خود از درخت توت نیز استفاده می کنند. شهرهای شمال شرقی کشور، مناسب ترین زمین ها و آب و هوا را برای کاشت نهال توت را دارد.

زمان و نحوه کاشت نهال گوجه سبز:

گوجه سبز یکی از میوه های محبوب ایرانی است که در فصول خاصی از سال و معمولا خرداد تا تیر ماه، برداشت آن آغاز می شود. نهال گردو گوجه سبز در برابر سرما بسیار مقاوم است. از این رو می توانید ان را در فصول سرد سال نیز بکارید.

برای کاشت درخت گوجه سبز که بهتر است با الگوی مربعی و یا مستطیل شکل کاشته شود، باید خاک محل کشت را چندین بار زیر رو و کرده و کود لازم را به آن اضافه کنید. پس از کاشت نهال گوجه سبز سم پاشی منظم و دوره ای را فراموش نکنید.

زمان و نحوه کاشت نهال انبه:

نهال انبه معمولا در شهرهای جنوبی کشور ایران کشت می شود اما عمده مصرف انبه در کشور ایران به صورت واردات از کشور های همسایه وارد ایران می شود. در نتیجه اگر در هر های جنوبی ساکن هستید توصیه می کنیم از این فرصت خوب استفاده کنید.

برای کاشت درخت انبه بهتر است عمق خاک را تا 2.5 متر حفر کنیم زیرا ریشه های درخت انبه بلند است. اما فواصل کشت انبه کم می باشد و بهترین فاصله برای کاشت انبه بین هر درخت 2 تا 3 متر است. توجه داشته باشید که انبه را می توان با استفاده از دانه آن کشت نمود.

زمان و نحوه کاشت نهال خرمالو:

درخت خرمالو نیز همانند انبه، عمده مصرف ایرانیان از خارج از کشور وارد می شود. برای کاشت خرمالو مناطق شرجی کشور بهترین مناطق است. برای کاشت نهال خرمالو می بایست در فاصله های 4*4 چاله هایی به عمق 1 متر حفر کرده کنید و نهال خرمالو را در آن بکارید.

 زمان و نحوه کاشت نهال آلبالو:

کاشت درخت آلبالو دقیقا مشابه نهال گیلاس است و به همان روش کاشته می شود. نهال آلبالو برای گرده افشانی درختان شما بسیار مناسب است و توصیه می کنیم تعدادی از آن را در مزارع خود کشت نمایید. بهترین زمان کشت نهال آلبالو اوایل تابستان است.

زمان و نحوه کاشت نهال ازگیل:

نهال ازگیل که معمولا در مناطق شرجی کشور مثل شمال ایران کشت می شود معمولا نیازمند رطوبت زمین است. درنتیجه توصیه می کنیم برای کاشت نهال ازگیل دقت زیادی داشته باشید و در مناطقی که کم آب است، آبیاری آن را به صورت منظم انجام دهید.

زمان و نحوه کاشت نهال به:

امروزه درخت به تقریبا در سراسر ایران کشت می شود. این درخت که میوه ی بسیار پر خاصیتی دارد، در برابر بیماری و آفات بسیار مقاوم است. برای کاشت نهال به هم می توان از روش کاشت دانه ان استفاده کرد و هم می توان به صورت گلدانی نهال آن را خریداری نمایید و برای کاشت ان اقدام کنید. مناسب ترین زمان برای کاشت درخت به اوایل فصل بهار است.

زمان و نحوه کاشت نهال زرشک:

نهال زرشک که درختچه ای خاردار است معمولا در مناطق جنوب شرقی ایران کشت می شود. این محصول که یک محصول صادراتی است، در سال های گذشته کشت و پرورش آن بسیار رونق گرفته است.

اگر در مناطقی زندگی می کنید که خاک سنگین و رسی دارد، مناسب ترین نهال برای کاشت درخت زرشک است. این درختچه نیازمند آبیاری زیادی نیست و می توان آن را به صورت دیم نیز آبیاری کرد.

زمان و نحوه کاشت نهال عناب:

برای کاشت نهال عناب ابتدا باید شرایط آب و هوایی را در نظر بگیرید. عناب درخت گرمسیری است و در مناطق سردسیر رشد نخواهد کرد. در نتیجه بهترین مکان برای کاشت درخت عناب مناطقی مثل بیرجند، قائنات و زاهدان است.

برای کاشت درخت عناب بهترین زمان اواخر فصل زمستان است. برای کاشت آن می توانید از روش های متعددی مثل، کشت بذر عناب، کاشت پاجوش های درخت های دیگر و یا کاشت نهال 2 ساله عناب گلدانی انجام دهید.

زمان و نحوه کاشت نهال فندق:

کاشت نهال فندق معمولا به روش خوابانیدن که در علم گیاه شناسی به آن روش کاشت رویشی می گویند، انجام می شود. توجه فواصل کشت هنگام کاشت درخت فندق از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بهترین زمان برای کاشت نهال فندوق اواخر تابستان می باشد.

جمع بندی نهایی کاشت نهال میوه:

در این مطلب به طور علمی و تخصصی در مورد کاشت نهال توضیح دادیم و زمان و نحوه کاشت انواع درخت میوه را معرفی کردیم. شما عزیزان می توانید با توجه به نوع درخت میوه خود، زمان و نحوه کشت آن را مشاهده کنید.

همچنین مواردی که هنگام کاشت درخت میوه باید در نظر داشته باشید را به طور دقیق بررسی کردیم. مواردی مثل آزمایش خاک یا انتخاب نوع نهال متناسب با خاک محل کشت و یا حتی علت کاشت نهال از ابتدای خلقت انسان تا امروز را شرح داده ایم.

جهت خرید نهال با ما در تماس باشید

شما عزیزان می توانید جهت خرید انواع نهال پربار با کارشناسان سایت ارتباط برقرار کرده و با دریافت مشاوره رایگان، بهترین نهال میوه را خریداری نمایید. فروش انواع نهال میوه با مجوز رسمی جهاد کشاورزی و ضمانت بازگشت واقعی کالا صورت می پذیرد.

این مطلب را دوست داشتید؟

بله پسندیدم
312

نفر این مطلب را پسندیدند

کاشت نهال
آنچه در این مقاله میخوانید
محصولات مرتبط مقالات مرتبط نظرات کاربران

ارسال دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • 1402.06.21 حسین مقدسی

    سلام ، من امسال بهار از شما سه نوع بادام خریداری کردم ، اما هیچ کدام سبز نشدند ، درخت سیب و به و گلابی و گردو هم خریداری کردم ،اونهاسبز شدند اما هر سه بادام مثل روز اولی کهخریداری کردم ، باقی موندند ،

    • 1402.06.23 ariyanahal

      سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز برای رفع مشکل و مشاوره در این زمینه با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل بفرمایید.

  • 1402.05.16 محمد

    سلام
    من امسال بهار دو تا دانه گردو در گلدان کاشتم و از اواخر تیر ماه جوانه زدن و رشد می کنند می خواستم بدونم در زمستان که اینجا حدود منفی هشت درجه هست و برف هم میباره ایت گلدان رو به داخل خانه بیارم یا بذارم جلو برف بمونه؟سال بعد هم می خواهم به باغچه منتقل کنم

    • 1402.07.03 ariyanahal

      سلام و عرض ادب
      بستگی به نژاد نهال گردو دارد. شما می توانید با توجه به شرایط نهال آن را در محیطی معتدل که نور کافی وجود داشته باشد و موجب یخ زدگی نهال نمیشود قرار دهید.

  • 1402.02.02 میلاد

    سلام من چند نهال سیب داخل حیاط خونمون کاشتم اما اندازه گودالی که کندم ۲۵الی۳۰ سانت بود الان باید چکار کنم

    • 1402.07.03 ariyanahal

      سلام و عرض ادب
      در کاشت نهال باید به نکاتی چون ریشه زایی، قد درخت، تراکم شاخ و برگ دقت کنید. در صورت رعایت نکردن هرکدام میتواند به نهال آسیب وارد شود.

  • 1402.02.01 داتیس کریمی

    عالی بود

  • 1401.10.07 بهزاد قره داغی

    سلام من چنتا بادام کاشتم یعنی خودم بذرشو کاشتم . آیا نیاز به پیوند داره

    • 1401.10.09 ariyanahal.ir

      سلام عرض ادب. نیازی به پیوند ندارد مگر بخواهید رقم خاصی را پرورش دهید که می بایست اصلاح نژاد از طریق پیوند رقم بخورد. با احترام

      • 1402.01.27 رضایی

        سلام،با تشکر ویژه از پاسخگویی شما،کسب و کارتون پر رونق

        • 1402.06.23 ariyanahal

          سلام وقت شما بخیر. سپاس بیکران

  • 1400.12.21 سعید

    آزمایش خاک امروزه به صورت کاملا علمی و اصولی و توسط متخصصین “خاک شناسی” انجام می شود.